Notebook'un BIOS'una gömülü olan lisans Windows 8 Single Language ama elimdeki iso Windows 8.1 Single Language. Burada lisans sorunca benim Windows 8 SL lisansını yazınca kabul etmiyor.
Buraya genel lisans yazıp geçsem sonra Windows 8.1'de Notebook'umun lisans kodunu etkinleştirebilir miyim?
Veya bunu nasıl yapabilirim ?
Esasında bir de bende HDD var, yanına mSata SSD takacağım. HDD'deki lisansı SSD'ye nasıl aktarabilirim?
İkisini de cevaplarsanız sevinirim.
Ekleme: Windows Media Creator ile Windows 8.1 'in iso'sunu alıyorum, Rufus ile USB'ye yazacağım.
Direk lisans yerini geçer mi SSD'ye yüklerken ?
Bir de indirdiğim Windows 8.1 Single Language'ye kendi Windows 8 SL lisansımı girince neden kabul etmiyor ?
@SypeR @Ustadharak @Murat5038
Buraya genel lisans yazıp geçsem sonra Windows 8.1'de Notebook'umun lisans kodunu etkinleştirebilir miyim?
Veya bunu nasıl yapabilirim ?
Esasında bir de bende HDD var, yanına mSata SSD takacağım. HDD'deki lisansı SSD'ye nasıl aktarabilirim?
İkisini de cevaplarsanız sevinirim.
Ekleme: Windows Media Creator ile Windows 8.1 'in iso'sunu alıyorum, Rufus ile USB'ye yazacağım.
Direk lisans yerini geçer mi SSD'ye yüklerken ?
Bir de indirdiğim Windows 8.1 Single Language'ye kendi Windows 8 SL lisansımı girince neden kabul etmiyor ?
@SypeR @Ustadharak @Murat5038
Son düzenleyen: Moderatör: