Windows 8.1 Sonrası Torrent Yavaşlığı

Raving

Hectopat
8.1'e geçtiğimden beri torrent indirmelerim ciddi derecede yavaşladı. Çoğunlukla inmiyor desem yalan olmaz. Her türlü güvenlik duvarını vs. kapattım ama bir düzelme yok. Normal indirmelerim her zamanki hızında ama torrent'lar felaket yavaş. Ne yapabilirim, sebebi ne olabilir ?

2000-500 bir şey ifade etmez. Torrenti nereden indirdiğin daha önemli. Sunucu desteği olan yerlere yönelirsen sıkıntın çözülür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gereksiz Mesaj
Bu işten para kazanan olarak söyledim sana, neyse kafa nereye sen oraya bulursun cevabını.

Ben de tecrübelerime dayanarak konuşuyorum. Düzenli kullandığım bir sitenin düzenli bir yükleyicisi dahil istisnasız bütün torrent dosyalarının yavaşlamasını sunucu desteğiyle açıklamak çok gülünç. Kaldı ki private tracker kullanıp kullanmadığımı bile bilmiyorsunuz.

Evet görünüyor ama bana gelen veri hepsinden çok az. Özellikle private tracker'larda yüksek seed oranlılarla da denedim ama bir şey değişmedi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı