Windows 8.1 Spotify açılmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

rxckcity

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Normalde Windows 8.1 kullanıyordum ve geçenlerde formatladım. Formatladıktan sonra Spotify indirdiğimde " Spotify için Windows 10 veya sonraki bir sürüm gerekiyor. Yükleyici devam edemiyor " hatası alıyorum. Araştırdığımda ise bulamadım. İllaki Windows 10a'mı geçmem gerek?

Ben gayet akıcı bir şekilde kullanıyorum 8.1'de. Nerden indirdiniz? Eğer kendi Windows 8.1 mağzasından indirdiyseniz kendi sitesinden dener misiniz?

Merhaba. Normalde Windows 8.1 kullanıyordum ve geçenlerde formatladım. Formatladıktan sonra Spotify indirdiğimde " Spotify için Windows 10 veya sonraki bir sürüm gerekiyor. Yükleyici devam edemiyor " hatası alıyorum. Araştırdığımda ise bulamadım. İllaki Windows 10a'mı geçmem gerek?

Spotify'nin web Player'ini kullanabilirsin.

Tam da bunu araştırıyordum 1 ay önce Windows 10'a gecis yapmistim daha yeni geri 8.1 yaptım aynı hata. Eskiden sorunsuz calisiyordu.

20 şubat sürümünü indirdim eski ama bilgisayar alana kadar mecbur idare eder. Bence sende öyle yap.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı