Berke Korucular
Hectopat
Daha fazla
Windows 8.1 indirdim kusursuz. Sonra usb'ye iso to usb ile yazdım laptop'a kusursuz kurdum fakat belli süreden sonra sanki usb bellek çıkartmış gibi ses geliyor. Kendi kendine ilk çözünürlük 1366x768 oluyor. Sonrada laptop kapanmış gibi ekran kararıyor. Parlaklık hiç yok. Sonra laptop kendini resetliyor herşeyi denedim. Güncellemeyi kurdum kurmadım oldu.
kms ile aktive ettim etmedim oldu. Sorun neyden kaynaklanıyor söylerseniz sevinirim. Ekran kartından şüpheleniyorum. Bende fakat hiçbir sorun yok stabil çalışıyor. (ısı neredeyse hiç yok) ama uzun zamandır windows 8 kullandım hiçbir sorun olmadı. Ne zaman win 8.1 geçsem aynı hatayı verdi. 2 saat önce windows 10 technical preview'i indirdim yine aynı hatayla karşılaştım.
Laptop'un markası : HP pavilion G62 i3(540)
Edit: Laptop olduğundan içini açamıyorum daha deneyimim olmadı.
kms ile aktive ettim etmedim oldu. Sorun neyden kaynaklanıyor söylerseniz sevinirim. Ekran kartından şüpheleniyorum. Bende fakat hiçbir sorun yok stabil çalışıyor. (ısı neredeyse hiç yok) ama uzun zamandır windows 8 kullandım hiçbir sorun olmadı. Ne zaman win 8.1 geçsem aynı hatayı verdi. 2 saat önce windows 10 technical preview'i indirdim yine aynı hatayla karşılaştım.
Laptop'un markası : HP pavilion G62 i3(540)
Edit: Laptop olduğundan içini açamıyorum daha deneyimim olmadı.