Windows 8.1 Sürekli Mavi Ekran Alıyorum

Makaleler
1
Yer
Moscow Metro
Daha fazla  
Eski Laptop'a Windows 8.1 yükledim ama sürekli mavi ekran alıyorum az değil çok fazla laptop açıldıktan sonra 15 dk içerisinde kesinlikle mavi ekran alıyorum. Driverlar'ı da kuramadım, nereden kuracağımı bulamadım. Driverlar'dan olabilir mavi ekran. Uyku modu yok (Win 10'da vardı) ve çözünürlüğü daha yüksek olmasına rağmen ekran 1024x768'de kilitli. Gelen hatanın ismi de şu sekilde; System thread exception not handled.

Mavi ekran verdiği kısım neydi?

Sürücüsünü kaldır kur dedim sürücüyü nereden indirdin?

WinRAR'da dosya arşivlerken iki kere mavi ekran vermişti bu kez denediğimde sıkıntı olmadı.(Yani sürücüyü devre dışı bıraktığımda.) sürücüyü kaldırdım aygıt yöneticisinden sonra Lenovo'nun sitesinden sürücü indirdim yeniden (laptop'un markası Toshiba.) ancak yine de mavi ekran verdi. En çok internet tarayıcısını (Chrome) kullanırken oluyor.

Sağ tıkla sürücüyü güncelleştir yap ama öncesinden yazılımı ile birlikte kaldır.

Tamam deneyeceğim.

Harddisk kullanıyorsan ve eskiyse bad sector vermiş olabilir.

Eskiden yoktu Windows 8.1'e geçince oldu yazılımsal bir hata donanımsal değil.

Sağ tıkla sürücüyü güncelleştir yap ama öncesinden yazılımı ile birlikte kaldır.

Dediklerini yaptım ancak işe yaramadı. Sürücüyü devre dışı bırakınca bir sorun kalmıyor ama Internet'e ulaşamıyorum. Başka bir çözüm yolu var mı acaba?

Son düzenleme:
Donanım kimliğini paylaş eğer bulabilirsem Windows 8.1 sürücüsü veririm bulamazsam eski işletim sistemine geri dön.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…