Windows 8.1 Sürücü İmzalama Zorunluluğunu Devre Dışı Bırakma Sorunu

halilalbay

Hectopat
Katılım
5 Eylül 2014
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, videodaki bilgisayar ayarlarını değiştir seçeneğine tıklayınca ben de resimdeki pencere açılıyor. Sürücü imzalama zorunluluğunu devre dışı bırakmak istiyorum. Sistemin Windows 8. 1 , 64 bit

sdfg.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrar sağ kısımdan "Ara" butonuna basarak "gelişmiş" yazıyoruz, alt kısım da seçenek olarak çıkan "Gelişmiş başlatma seçeneklerini değiştir"e tıklıyoruz.
 
Benim şuanda elimde windows 8.1 işletim sistemli bir bilgisayar var win 7 pro yüklemek istiyorum.Elimde ürün anahtarı ve win 7'nin kurulum(iso formatından çıkarıp usb'ye aktardım) dosyası mevcuttur.windows 7 i kurmaya başlıyorum usb'den,bilgisayarı yeniden başlatınca windows kur işletim sisteminden başlayacakken bu dosyanın dijital imzası doğrulanmadı diye bir hata alıyorum.Yabancı bir forumda(Unable to boot, error 0xc0000428 - Windows 7 Help Forums) aynı hatayı başkaları da almış.Bu videoda ki söylediklerini yapmıştım ama hala format atmadım,Biostan mı nereden yapabilirim bi yardım edersen çok iyi olur.
 

Dosya Ekleri

  • pic3za.jpg
    pic3za.jpg
    196,3 KB · Görüntüleme: 644
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı