Windows 8.1 sürüm nereden bulunur?

Heykirab

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Ekran kartı
Gt9500
İşlemci
i3 550
Merhaba arkadaşlar, eski bir bilgisayarım var, kardeşimin kullanması için 8.1 kuracağım fakat iso dosyasını bulamıyorum, Microsoft Lifecycle falan bir şeyler diyor. Yardımcı olursanız mutlu olurum.

Merhaba arkadaşlar, eski bir bilgisayarım var, kardeşimin kullanması için 8.1 kuracağım fakat iso dosyasını bulamıyorum, Microsoft Lifecycle falan bir şeyler diyor. Yardımcı olursanız mutlu olurum.
Bence bir Linux kurun hocam. Zaten günlük kullanım için kullanılacak. Arada hiç bir fark olmaz.
Yinede 8.1 isosu istemişsiniz atayım.

Son düzenleme:
Bence bir Linux kurun hocam. Zaten günlük kullanım için kullanılacak. Arada hiç bir fark olmaz.
Yinede 8.1 isosu istemişsiniz atayım.
Teşekkür ederim. Sadece günlük hayat için değil benle birlikte Minecraft & Roblox oynayacak o yüzden Windows istedim. Herkese teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar, eski bir bilgisayarım var, kardeşimin kullanması için 8.1 kuracağım fakat ISO dosyasını bulamıyorum, Microsoft lifecycle falan bir şeyler diyor. Yardımcı olursanız mutlu olurum.

7 kurmanız iyi olur ya da 8.1'in modlanmış sürümleri mesela Microsoft'un yaptığı bir sürüm var iş adamları içindi ama kullanıcı içinde hız hafiflik verir Windows 8.1 embedded industry Pro adı Download Windows Embedded 8.1 Industry Pro Evaluation from Official Microsoft Download Center bu da indirme linki.

Bunu kullandım maalesef çok dandik bir sürüm. GPU driveri hata veriyor.

Dandik derken hocam driver hatalarının YouTube'da çözümleri var hepsinin illa vardır dandik bir sürüm değil dediğim gibi Microsoft'un sunduğu sürümdür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı