DeğişikKız
Decapat
Windows 10 varken ne bu diyen olacaktır. Şöyle söyleyeyim Windows 7 ve 10 kullandım. Artık biraz da Windows 8 kullanmak istiyorum. Baştan söyleyeyim daha önce ne kullandım ne kurulu bir bilgisayara dokundum. Sizlerden ricam hangi sürüm benim için en uygundur sade bir şekilde yazarsanız sevinirim. Bir de kurulumda herhangi bir farklılık yok değil mi klasik USB BOOT kurulumu yapacağım. Ev kullanıcısıyım; film izlerim, Steam'den veya başka bir platformdan oyun oynarım. Klasik bir ev kullanıcısıyım işte 
Donanım:
EK: Aşağıda bulunan fotoğraftaki sürümü kurayım mı en üstteki oydu. Sanırım en günceli.
@Recep Baltaş Recep abi bir bakar mısın? RAM kullanımı %50 gösteriyor oyunda değilken ama arkada baya bir şey açık finans hava durumu bunları kapatsam sorun çıkarır mı? Tarayıcı açıkken %50 civarında.
Donanım:
- 4GB RAM
- Intel Core T6400
- İşletim sistemi şu an Windows 10 Pro
- GT 240M 1GB Ekran Kartı
EK: Aşağıda bulunan fotoğraftaki sürümü kurayım mı en üstteki oydu. Sanırım en günceli.
@Recep Baltaş Recep abi bir bakar mısın? RAM kullanımı %50 gösteriyor oyunda değilken ama arkada baya bir şey açık finans hava durumu bunları kapatsam sorun çıkarır mı? Tarayıcı açıkken %50 civarında.
Son düzenleme: