Witty Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 86 Daha fazla Sistem Özellikleri RAM:16 SSD: Apacer AS2280P4 EKRAN KARTI: GEFORCE RTX 3060 ANAKART: H610M S2H DDR4 İŞLEMCİ: 12th Gen Intel(R) Core(TM) i3-12100F, 3300 Mhz Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2021 #1 Win 8.1 indireceğim fakat Win 8.1 kn n vb şeyler yazıyor ve ne anlama geldiğini anlamadım. Hangisini seçmeliyim?
Win 8.1 indireceğim fakat Win 8.1 kn n vb şeyler yazıyor ve ne anlama geldiğini anlamadım. Hangisini seçmeliyim?
mutlu pide Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.637 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2021 #2 K Kore versiyonudur. N'de ise medya oynatıcılar yoktur. Groove gibi.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.232 Makaleler 19 Çözümler 476 Yer Valisiz Vilayet! 21 Ekim 2021 #3 Kurulabiliyorsa Windows 8.1 Home Single Language. Ama ben Pro öneriyorum. Pro sürümü bile hafif olan bir işletim sistemi bu.
Kurulabiliyorsa Windows 8.1 Home Single Language. Ama ben Pro öneriyorum. Pro sürümü bile hafif olan bir işletim sistemi bu.
berkezz Kilopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 908 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2021 #4 Witty dedi: Win 8.1 indireceğim fakat Win 8.1 kn n vb şeyler yazıyor ve ne anlama geldiğini anlamadım. Hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Single Language.
Witty dedi: Win 8.1 indireceğim fakat Win 8.1 kn n vb şeyler yazıyor ve ne anlama geldiğini anlamadım. Hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Single Language.
Witty Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 86 Daha fazla Sistem Özellikleri RAM:16 SSD: Apacer AS2280P4 EKRAN KARTI: GEFORCE RTX 3060 ANAKART: H610M S2H DDR4 İŞLEMCİ: 12th Gen Intel(R) Core(TM) i3-12100F, 3300 Mhz Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2021 #5 Teşekkür ederim peki ya Single Language nedir? mutlu pide dedi: K Kore versiyonudur. N'de ise medya oynatıcılar yoktur. Groove gibi. Genişletmek için tıkla... KojiroHyuga04 dedi: Kurulabiliyorsa Windows 8.1 Home Single Language. Ama ben Pro öneriyorum. Pro sürümü bile hafif olan bir işletim sistemi bu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Pro sürümü en yüksek değil mi? Ultimate falanda var bu işten pek anlamıyorum ama merakım var ondan sordum.
Teşekkür ederim peki ya Single Language nedir? mutlu pide dedi: K Kore versiyonudur. N'de ise medya oynatıcılar yoktur. Groove gibi. Genişletmek için tıkla... KojiroHyuga04 dedi: Kurulabiliyorsa Windows 8.1 Home Single Language. Ama ben Pro öneriyorum. Pro sürümü bile hafif olan bir işletim sistemi bu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Pro sürümü en yüksek değil mi? Ultimate falanda var bu işten pek anlamıyorum ama merakım var ondan sordum.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.232 Makaleler 19 Çözümler 476 Yer Valisiz Vilayet! 21 Ekim 2021 #6 Witty dedi: Teşekkür ederim peki ya Single Language nedir? Teşekkür ederim Pro sürümü en yüksek değil mi? Ultimate falanda var bu işten pek anlamıyorum ama merakım var ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Single Language tek bir dille kurulum yapılabilir demek. Windows 7'nin Ultimate olarak bir versiyonu vardı, ama bu Windows 8'den itibaren kalktı. Artık Home, Pro sürümleri temel olarak kullanımda.
Witty dedi: Teşekkür ederim peki ya Single Language nedir? Teşekkür ederim Pro sürümü en yüksek değil mi? Ultimate falanda var bu işten pek anlamıyorum ama merakım var ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Single Language tek bir dille kurulum yapılabilir demek. Windows 7'nin Ultimate olarak bir versiyonu vardı, ama bu Windows 8'den itibaren kalktı. Artık Home, Pro sürümleri temel olarak kullanımda.
Vâreste Feylesof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 1.827 Makaleler 8 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2021 #7 Witty dedi: Teşekkür ederim peki ya Single Language nedir? Teşekkür ederim Pro sürümü en yüksek değil mi? Ultimate falanda var bu işten pek anlamıyorum ama merakım var ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Evet Pro en üst sürüm oluyor. Fakat gereksiz uygulamaları gözardı etmek için benim de tavsiyem Single Language'dir. Pro olmasına gerek yok.
Witty dedi: Teşekkür ederim peki ya Single Language nedir? Teşekkür ederim Pro sürümü en yüksek değil mi? Ultimate falanda var bu işten pek anlamıyorum ama merakım var ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Evet Pro en üst sürüm oluyor. Fakat gereksiz uygulamaları gözardı etmek için benim de tavsiyem Single Language'dir. Pro olmasına gerek yok.
berkezz Kilopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 908 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2021 #8 Witty dedi: Teşekkür ederim peki ya Single Language nedir? Teşekkür ederim Pro sürümü en yüksek değil mi? Ultimate falanda var bu işten pek anlamıyorum ama merakım var ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Single Language sürümde tek dil ile kurulum yapıyorsunuz. Windows 8 ile beraber Home ve Pro geldi en üst Pro ama sizin için gereksiz olan sistemler var daha çok kurumsal yerler için o yüzden W8.1 Single Language öneririm.
Witty dedi: Teşekkür ederim peki ya Single Language nedir? Teşekkür ederim Pro sürümü en yüksek değil mi? Ultimate falanda var bu işten pek anlamıyorum ama merakım var ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Single Language sürümde tek dil ile kurulum yapıyorsunuz. Windows 8 ile beraber Home ve Pro geldi en üst Pro ama sizin için gereksiz olan sistemler var daha çok kurumsal yerler için o yüzden W8.1 Single Language öneririm.