W wexj Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2014 #1 Merhabalar Windows 8.1 işletim sistemimde system_service_exception (asio.sys) hatası alıyorum ve resetlediğimde düzeliyor. BIOS'u yeni güncelledim ve tüm sürücüler güncel. asio.sys dosyasını buldum windows/syswow64/drivers içinde nasıl bir işlem uygulamam gerekiyor? Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2014
Merhabalar Windows 8.1 işletim sistemimde system_service_exception (asio.sys) hatası alıyorum ve resetlediğimde düzeliyor. BIOS'u yeni güncelledim ve tüm sürücüler güncel. asio.sys dosyasını buldum windows/syswow64/drivers içinde nasıl bir işlem uygulamam gerekiyor? Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Temmuz 2014 #2 İlk önce bunu yapıp dosaları paylaşın: Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal Sonra Asus programlarını denetim masasından kaldırın. Artı 0 Eksi
İlk önce bunu yapıp dosaları paylaşın: Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal Sonra Asus programlarını denetim masasından kaldırın.
KS KS W wexj Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2014 #3 Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı minidump dosyaları linktedir. Asus aralarını denetim masasından kaldırın derken ne demek istediğinizi anlamadım. (Asus araları ? ) Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2014 Artı 0 Eksi
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı minidump dosyaları linktedir. Asus aralarını denetim masasından kaldırın derken ne demek istediğinizi anlamadım. (Asus araları ? ) Teşekkürler.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Temmuz 2014 #4 Asus programları demek istedim harf eksik çıkmış. Eseti kaldır, Creative sürücünü güncelle, Atheros sürücünü güncelle, Nvidia sürücünü temiz kurulum ile güncel sürümü yükle. Son düzenleme: 6 Temmuz 2014 Artı 0 Eksi
Asus programları demek istedim harf eksik çıkmış. Eseti kaldır, Creative sürücünü güncelle, Atheros sürücünü güncelle, Nvidia sürücünü temiz kurulum ile güncel sürümü yükle.
KS KS W wexj Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2014 #5 Sürücüler günceldi, tekrar üstlerine kurdum. Şşuanda bir sıkıntı gözükmüyor. Birkaç defa yeniden başlattım hata vermedi, teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2014 Artı 0 Eksi
Sürücüler günceldi, tekrar üstlerine kurdum. Şşuanda bir sıkıntı gözükmüyor. Birkaç defa yeniden başlattım hata vermedi, teşekkür ederim.