Windows 8.1 System_Service_Exception Mavi Ekran Hatası

Phoenix055

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 5600
- Sapphire RX 6600
- Asus Prime B550M-K
- Corsair Vengeance 2x8 3200 Mhz
- Kioxia Exceira 1TB- NZXT C650 650W 80+ Gold
- MSI Mag Force M100R
Minidump dosyasını bırakıyorum. Umarım yandex sıkıntı olmaz. Yönetici arkadaşlar da ceza vermezlerse kısa sürede problemimi çözerim umarım.

https://yadi.sk/d/6CwfQVxP3292MP

Murat5038 hocam bakabilir misiniz?

Burada da Aida64 raporu bulunmakta çünkü ben sürücü için sadece ekran kartını yapmasını biliyorum. Eksik olan sürücü varsa indirebileceğim bir link verebilir misiniz?
https://yadi.sk/d/4E0NJZ3-32DsTh

SATA sürücüsüyle ne işin var?
masaüstü arkaplan değiştirmeye çalıştığımda 1 saniye kilitleniyor. Notebook kullandığım için sadece fare ve soğutucu takılı olup Logitech bir şeyim yok. Lolü oynuyorum ve aslında sorun lol oynarken bir maçın bitiminde zafer veya bozguna bastıktan sonra ana ekrana geçerken mavi ekran alıyorum.

Masaüstü arkaplan değiştirmeye çalıştığımda 1 saniye kilitleniyor.
Bunun SATA ile ne ilgisi var?
Lol'ü oynuyorum ve aslında sorun lol oynarken bir maçın bitiminde zafer veya bozguna bastıktan sonra ana ekrana geçerken mavi ekran alıyorum.
O yüzden silmen söylenileni yapman gerekiyor.
Notebook kullandığım için sadece fare ve soğutucu takılı olup Logitech bir şeyim yok.
Dediklerimi yapıp tekrar mavi ekran alırsan güncel dump ve Aida64 raporunu paylaşırsan kontrol ederiz.

Bunun SATA ile ne ilgisi var?

O yüzden silmen söylenileni yapman gerekiyor.

Dediklerimi yapıp tekrar mavi ekran alırsan güncel dump ve Aida64 raporunu paylaşırsan kontrol ederiz.
Peki SSD olmasına rağmen neden arkaplan değiştirince kasma yapıyor. Üstelik 1366x768 çözünürlüklerde bu oluyor.

Sent from my General Mobile 4G Dual using Technopat Sosyal mobile app

Peki SSD olmasına rağmen neden arkaplan değiştirince kasma yapıyor. Üstelik 1366x768 çözünürlüklerde bu oluyor.
SSD'nin arkaplanla ne ilgisi var? Laptop özelliklerine göre anlık olarak donmalar her bilgisayarda olur. Çözünürlük desteklediği biçimde değildir. Kullandığın yazılımlar etkiler. Mavi ekran çözüldü ise konuyu bildiriyorum modlara.

SSD'nin arkaplanla ne ilgisi var? Laptop özelliklerine göre anlık olarak donmalar her bilgisayarda olur. Çözünürlük desteklediği biçimde değildir. Kullandığın yazılımlar etkiler. Mavi ekran çözüldü ise konuyu bildiriyorum modlara.
Yardımın için teşekkürler. Ancak Windows 8.1 de hiçbir şekilde donmazken Windows 10' da donma oluyor. Windows 10 geçin diye herkese tavsiye ediyorsunuz. Bende uydum geçtim ve sonuç bu oldu benim için. Sadece bu üzüntümü belirtmek istedim. Zamanınızı harcadığım için özür dilerim. Konuyu kapatabilirsiniz.

Sorun ne olabilir çözemiyorum.
Sürücü bulucu kullanmaman gerektiğini hala bilmemen. Kendi sitesinden güncel olanı yükleyin.
Sürücü bulucu kullananlara yardımım yoktur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı