Windows 8.1 "tanımlanmayan ağ" hatası

TRVDehşeti

Hectopat
Katılım
23 Kasım 2019
Mesajlar
4.652
Çözümler
14
Windows 8.1 yüklü diskime format attım. Önceki işletim sistemi crack ve 32 Bit idi 8.1 64 Bit Single Language kurdum. Formattan önce de bu sorun vardı aynı sorun hâlâ devam ediyor. Anlayamadığım bir şekilde sadece kendi evimin internetinde bu sorunu yaşıyorum. Telefonumun internetine rahatça bağlanabiliyorum. Ne denediysem olmadı. Her işimi telefonun internetiyle halletmek zorunda kalıyorum. Yardımcı olabilecek olanları bekliyorum.
Not: Evin internetiyle ilgili hiçbir sorun yok arkadaşlar diğer her cihazdan rahatlıkla bağlanılıp erişiliyor internete.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunları kurmayı deneyin, işe yarayabilir.
Hemen kurup geri dönüş yapacağım.

Hemen kurup geri dönüş yapacağım.
İşe yaramadı 🤦. Ağlar kısmında ev internetinin altında "sınırlı" yazıyor. Ne anlama geldiğini bilmiyorum. Onunla ilgili bi' problem olabilir mi acaba?
 
Son düzenleme:
Format attıktan sonra tekrar güncellediniz yani? Normalde bu sorun modem açılırken internet bağlantısının olmadığı zamanlarda olurdu bana.
Sorunu çözebildim 50 deneme sonrasında. Eski sürümünü buldum bağdaştırıcımın onu kurdum. Yeni sürümle hiçbir şekilde bağlanamıyordum bir de öyle deneyeyim dedim. Oldu sonunda.
 

Geri
Yukarı