Windows 8.1 Telefonumu görmüyor

millennium

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim Samsung galaxy W bir telefonum var fakat ne yaptıysam bilgisayar görmüyor ve hep bilinmeyen aygıt ve aygıt bozuk mesajı atıyor oysaki bozuk değil. Sorun koduna baktım ve cevaplar aradım sorun kodu ise 43 tüm çözümleri yaptım çalışmadı hangi telefonu hangi porta veya kabloyla bağladığım fark etmiyor hepsinde aynı hatayı veriyor kies i kurdum ,samsung usb driverlarını kurdum, MTP driverlarını kurdum neredeyse okuduğum herşeyi yaptım olmadı.

Bende de Galaxy W var, bende de aynı sorun var. Daha önceden olmuyordu fakat 2 hafta öncesinden beri seninkiyle aynı sorunu veriyor. Acaba Windows'a gelen güncelleme sonrası olmuş olabilir mi?
Ben geçen hafta telefonu brick etmiştim ve PC de windows 7 vardı fakat çatır çatır görüyordu telefonumu ama 8.1 görmüyor.

Windows 8 Pro var bilgisayarımda dün gece cyanogenmod 12 yükledim. Şuan telefonumu görmüyor. Bakalım ne yapacağız . Kies yüklemeyi denediniz mi ?

Windows 8 Pro var bilgisayarımda dün gece cyanogenmod 12 yükledim. Şuan telefonumu görmüyor. Bakalım ne yapacağız . Kies yüklemeyi denediniz mi ?
Neredeyse aklına gelen gelmeyen herşeyi yaptım buna kies te dahil ama olmadı. Harddiskte 20 gb lık bir yer ayırıp win7 yüklemeyi düşünüyorum artık Win 8.1 gerçekten çok stabil fakat usb aygıtları algılaması çok kötü.

Aslında PC telefonu donanımsal olarak görüyor fakat sorun yazılımsal ne eksik diye düşünmekten kafayı yiyecem.
Aynısı. Görüyor fakat aygıt ve yöneticiler bölümünde aygıtın yanında ünlem işareti var. "Aygıt sürücüsü düzgün yüklenmemiş." tarzında bir şey yazıyor. Güncellemeyi deneyince güncel sürüm zaten kurulu diyor. İnternetten samsung driver indirdim yine aynı sorun.

Aynısı. Görüyor fakat aygıt ve yöneticiler bölümünde aygıtın yanında ünlem işareti var. "Aygıt sürücüsü düzgün yüklenmemiş." tarzında bir şey yazıyor. Güncellemeyi deneyince güncel sürüm zaten kurulu diyor. İnternetten samsung driver indirdim yine aynı sorun.
Galiba Win 8.1 problemi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı