Windows 8.1 The Enigma Protector - Internal Protection Error, plase contact to author hatası

Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar, bazen BF,CoD gibi oyunlar sıkılıyorum. Boş vakitlerimde Metin2 PvP oynuyorum. Oynadığımı servere giremiyorum. The Enigma Protector. Windows 8 kurulu olan dizüstü bilgisayarımda böyle bir hata mevcut değil. Sorun acaba ne olabilir ?

ydorjk.png

Son düzenleyen: Moderatör:
1) Metin2.exe'ye sağ tıkl ve Özellikler de. Uyumluluk altından Yönetici olarak çalıştır seçeneğini işaretle ve tamam de
2) Güvenlik yazılımını devre dışı bırak. Windows Güvenlik duvarını kapat.
3) Oyunun C:\Program Files içerisine kurulu olduğundan emin ol. İçinde Türkçe harf olan bir klasörde kurulu olmasın.
4) Sağ alttaki sistem tepsisindeki kullanılmayan programları oyuna girmeden önce kapat.

Sorun güvenlik duvarı veya Anti virüs kaynaklı olabilir. Metin2client.bin dosyasını güvenlik duvarından ve anti virüs yazılımından istisnalara ekle.

Windows 8.1, Enigma Protector'u desteklemiyor. Oyunu sunan kişi ya Exe korumasını kaldıracak ya da Exe'yi yaparken Bütün Plugin'leri seçmeyecek Enigma Protector'da:

Enigma Protector.jpg

Yani hatanın nedeni, daha Exe paketlemeyi bile bilmeyen, ya da paketlediği Exe'yi güncellemeyi bilmeyen çoluk çocuklar. Ne yapacaksınız ? Çoluk çocuğun yaptığı oyunları oynamayacaksınız.

Son düzenleme:
Bende Kendi serverimde yaptım böyle bir hata cıktı sebebini anladım fakat hile engel yapmak zorundayım yani codex.dll ve win32project.dll yi etkinkeştirmem gerekiyor fakat bende vermiyor hata bazılarında veriyor xp değil 7 8 gibi pc lerdede verebiliyor nasıl düzeltebilirim ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı