A Anıl Sarı Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 670 Çözümler 5 12 Mayıs 2021 #1 Öncelikle selamlar. Windows 8.1 touch padimi devre dışı bırakmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? RAM: 4 GB. İşlemci: Intel r Celeron 2995U 1.40 GHz. Ekran kartı: Intel Graphics 4000. İşletim sistemi: Windows 8.1 Build Pro.
Öncelikle selamlar. Windows 8.1 touch padimi devre dışı bırakmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? RAM: 4 GB. İşlemci: Intel r Celeron 2995U 1.40 GHz. Ekran kartı: Intel Graphics 4000. İşletim sistemi: Windows 8.1 Build Pro.
guneralp Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 1.703 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Kavaklıdere, Ankara 12 Mayıs 2021 #11 Cihazda Sypnaptics touchpad var ise ayarlarından devre dışı bırakabilirsiniz. Fn tuşları da Hotkey driverları olmadığı için çalışmıyor olabilir. Artı 0 Eksi
Cihazda Sypnaptics touchpad var ise ayarlarından devre dışı bırakabilirsiniz. Fn tuşları da Hotkey driverları olmadığı için çalışmıyor olabilir.
KS KS A Anıl Sarı Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 670 Çözümler 5 12 Mayıs 2021 #12 Windows 11 Bükücü dedi: Aygıt yöneticisinden "fare ve diğer işaret aygıtları" nı bulup tıklatın. Orada olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sadece bu var orada. guneralp dedi: Cihazda sypnaptics touchpad var ise ayarlarından devre dışı bırakabilirsiniz. Fn tuşları da hotkey driverları olmadığı için çalışmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben devre dışı bırakmak istiyorum çalıştırmak değil. guneralp dedi: Cihazda sypnaptics touchpad var ise ayarlarından devre dışı bırakabilirsiniz. Fn tuşları da hotkey driverları olmadığı için çalışmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben devre dışı bırakmak istiyorum çalıştırmak değil. Artı 0 Eksi
Windows 11 Bükücü dedi: Aygıt yöneticisinden "fare ve diğer işaret aygıtları" nı bulup tıklatın. Orada olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sadece bu var orada. guneralp dedi: Cihazda sypnaptics touchpad var ise ayarlarından devre dışı bırakabilirsiniz. Fn tuşları da hotkey driverları olmadığı için çalışmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben devre dışı bırakmak istiyorum çalıştırmak değil. guneralp dedi: Cihazda sypnaptics touchpad var ise ayarlarından devre dışı bırakabilirsiniz. Fn tuşları da hotkey driverları olmadığı için çalışmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben devre dışı bırakmak istiyorum çalıştırmak değil.
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.506 Makaleler 3 Çözümler 25 12 Mayıs 2021 #13 Anıl Sarı dedi: Sadece bu var orada. Genişletmek için tıkla... Driverı yüklü değil galiba. Devre dışı bırakılamaz. Bu arada touchpad in kenarına 2 kez dokundunuz mu? Artı 0 Eksi
Anıl Sarı dedi: Sadece bu var orada. Genişletmek için tıkla... Driverı yüklü değil galiba. Devre dışı bırakılamaz. Bu arada touchpad in kenarına 2 kez dokundunuz mu?