Windows 8.1 Türkçe SL, Windows 10 İngilizce SL yükseltme

Fearon

Hectopat
Her şeyden önce Windows 10'a yükseltilmiş olan işletim sistemimi Windows 8.1 Single Language Dil Değiştirme bu konuda anlatıldığı gibi işletim sistemimin yapısına uygun .cab dosyasını indirerek ve gerekli işlemleri uygulayarak İngilizceye çevirdim fakat yaptığım kalıcı bir değişiklik değildi zira lisansım Türkçe idi ardından lisansımı kullanarak işletim sistemimi yenilemek için Windows 10 medya oluşturmak istedim(offical aracı kullanarak) halihazırdaki işletim sistemim İngilizce olduğu için medyanın dilini seçme kısmında pasif olan dil seçme kısmı Türkçe değil İngilizce idi. Normal bir şekilde next next yaptım ve medyamı oluşturdum ve kullandım, sıfırdan işletim sistemimi lisanslı bir şekilde İngilizce SL olarak güncelledim Türkçe SL olan lisansımla nasıl olduysa İngilizce olarak işletim sistemi yükleyebiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı