Zeiron Ironhide X80 sistem alınır mı?

Arkadaşlar iyi günler diliyorum herkese. Bu linkini attığım hazır sistem masaüstü bilgisayar alınır mı? Fiyatına göre iyi mi kötü mü? Bilgisi olan benimle paylaşabilir mi? Tüm oyunları oynatacak bir PC aramıyorum, çoğu oyunu, bazılarını düşük ayarda oynatması bile yeterlidir.

Hocam trendol Hepsiburada gibi sitelerden bilgisayar parçası dahil hiçbir şey almayın Gaming Gen TR İtopya İncehesap tercih edin.

Hocam trendol Hepsiburada gibi sitelerden bilgisayar parçası dahil hiçbir şey almayın Gaming Gen TR İtopya İncehesap tercih edin.

Bilgisayar parçası ne alaka anlamadım bazen parçalar ucuza gelebiliyor, güzel hazır sistemlerde var örneğin GameGaraj'ın hazır sistemleri gayet iyi tabii acayip kötü hazır sistemlerde var arkadaşın attığı gibi ama biraz fazla ön yargılı olmuş.

Linkini attığım hazır sistemmn monitörünün kötü olduğunu biliyorum onu Ayriyeten satıp başka iyi bir monitör alacağım monitörü dahil etmeden bu sistem iyi midir?
Hocam eğer çok bütçe ayırmadan idarelik pc alıcaksanız bunu alın;
Onyx 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
ama şahsen ben size bunu öneririm yanınada ikinci el bir idareli monitör alın:

(Kasayı 1000TL daha verip daha güvenli Msi Mag veya Bitfenix olarak değiştirirseniz 23 bine güzel ve daha yeni nesil bir sistem olur)

Bu kasada hiç birşey değiştirmene gerek yok direkt al gitsin geriye 5000tl kalır onlada FP monitör alırsın. Ama şahsen senin yerinde olsam biraz daha bekler param çıkıştığında 4060 tarzı bir sistem toplardım. Ama sen grafiğe önem vermiyorum diyorsun 3050 gününü fazlasıyla kurtarır bence.

Hocam eğer çok bütçe ayırmadan idarelik pc alıcaksanız bunu alın;
ama şahsen ben size bunu öneririm yanınada ikinci el bir idareli monitör alın:

(Kasayı 1000TL daha verip daha güvenli Msi Mag veya Bitfenix olarak değiştirirseniz 23 bine güzel ve daha yeni nesil bir sistem olur)

Bu kasada hiç birşey değiştirmene gerek yok direkt al gitsin geriye 5000tl kalır onlada FP monitör alırsın. Ama şahsen senin yerinde olsam biraz daha bekler param çıkıştığında 4060 tarzı bir sistem toplardım. Ama sen grafiğe önem vermiyorum diyorsun 3050 gününü fazlasıyla kurtarır bence.
Önerdiğin sistemler rezalet. Konuda önerilmiş 14400F sistem çok daha iyi bir tercih olur.

Hocam eğer çok bütçe ayırmadan idarelik PC alacaksanız bunu alın;
Ama şahsen ben size bunu öneririm yanına da ikinci el bir idareli monitör alın:

(Kasayı 1000TL daha verip daha güvenli MSI MAG veya BitFenix olarak değiştirirseniz 23 bine güzel ve daha yeni nesil bir sistem olur)

Bu kasada hiçbir şey değiştirmene gerek yok direkt al gitsin geriye 5000TL kalır onlada F/P monitör alırsın. Ama şahsen senin yerinde olsam biraz daha bekler param çıkıştığında 4060 tarzı bir sistem toplardım. Ama sen grafiğe önem vermiyorum diyorsun 3050 gününü fazlasıyla kurtarır bence.

Hepsi berbat öneriler, özellikle 3050, 5050 olan da işlemciden sınıfta kalıyor. RX 580'i konuşmamayı tercih ediyorum.

AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları (altta 200₺ kupon var onu aktifleştir.)

26k etmesi lazım, bütçene monitör dahildir diye düşündüm.

Sistemin indirimi bitmiş gözüküyor bu arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı