Windows 8.1 UEFI desteksiz sisteme kurulum

asdasd111

Hectopat
Katılım
5 Ocak 2016
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam , arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bir sorum var mesela Rufus v 2.6 ile UEFİ GPT bir disk ile hazırladım . PC min UEFİ desteği yoksa normal bir biçimde format atar mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Sistemde UEFI desteği yoksa GPT USB bellek sorun çıkarabilir. Bu durumda Rufus'tan UEFI olmayan seçeneği seçip tekrar yazdırmalısınız.
Yok demedim ki, sadece olmayabilir dedim olmazsa kurulmaz mı ? PC Packard Bell in 6 GB GT 630M olan ekran kartı var PC benim değil sadece pazar günü format atacağım. Bu arada çok teşekkür ederim yardım ettiğiniz için.
 
Ben kardeşimin Dell laptop'unda denedim 4 yıllık bir laptop'du Mikail adminin dediği gibi USB bellek boot etmedi.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı