Windows 8.1 UEFI için uygun değil mi?

jackjones53

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Recep arkadaşımızın konusundan Windows 8.1 indirdim CD'ye yazdım normal bir şekilde fakat forumlarda gezerken biri şöyle demiş UEFİ ile 8.1 kurulmuyor 8 yükleyip güncellemek lazım doğru mudur bu boşuna mı ındırdım şimdi 8.1'i?
Recep'in konusuda buydu burdan indirmiştim : Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 CD sığmaz. DVD kullanmanız gerekir. USB ile kurulum yapmanızı tavsiye ediyoruz. UEFİ Windows 8.1 kurabilirsiniz. Windows 8 kurup güncelleme yapmak gibi bir zorunluluğunuz yok. UEFİ Windows 8.1 kurulabiliyor. Rufus kullanmanı tavsiye ederim.

Ne alakası var 8 yükleyip 8.1'e güncellemenin? Anakartınızın UEFİ desteği yoksa kuramazsınız sadece. Onun haricinde UEFİ kurulum yapabilirsiniz.
UEFI destegı var.
Windows 8.1 CD sığmaz. DVD kullanmanız gerekir. USB ile kurulum yapmanızı tavsiye ediyoruz. UEFİ Windows 8.1 kurabilirsiniz. Windows 8 kurup güncelleme yapmak gibi bir zorunluluğunuz yok. UEFİ Windows 8.1 kurulabiliyor. Rufus kullanmanı tavsiye ederim.
Yok CD'ye sıgmaz bılıyorum zaten DVD alıp yazdırdım yanlıs söylemişim konuda DVD'ye yazdırdım biostan da uefi secip aynı şekilde boot ederek windows'u kurdugum zaman uefi olarak kurulmuş oluyor değil mi baska bir ayar yapmama gerek yok.

Dogru mu ilerliyorum ? Yukaridaki ilk 3 diske tiklayinca altta uyari veriyor zaten buraya kurulmaz tarzinda o yuzden en alttakini secip ileri diyorum.

Edit: Recep baltas'in videosunu izledim dogru ilerliyorum fakat benim hdd + ssd bir sistemim var 1tb+8gb icinde ssd bolumu var ben 900gb bolumu 2'ye bolemiyor muyum o kurulum ekraninda yeni buttonu soluk tek parca mi kullanmak durumundayim?

1437310184425303780700.jpg
1437310184425303780700.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı