Elimdeki hard diske format atmak istiyorum. Windows 8.1 64 Bit Single Language ISO dosyasını indirdim ve USB belleğimi hazırlayacağım. İlk defa format atacağım. Ve sanırım kurulum sırasında benden ürün anahtarı isteyecek. Windows'u etkinleştirmeden kurulum yapmak istiyorum. Ne yapmam gerek?
İndirdiğiniz ISO uzantılı dosyayı USB belleğe yazdıktan sonra USB belleğin içeriğini açın. Buradan ei.cfg dosyasını indirin. ei.cfg dosyasını Sources klasörüne atın. Bu sayede kurulumda lisans ekranını görmeyeceksiniz. [Channel] Retail [VL] 0
İndirdiğiniz ISO uzantılı dosyayı USB belleğe yazdıktan sonra USB belleğin içeriğini açın. Buradan ei.cfg dosyasını indirin. ei.cfg dosyasını Sources klasörüne atın. Bu sayede kurulumda lisans ekranını görmeyeceksiniz. [Channel] Retail [VL] 0
Kurulum ekranında " Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC " anahtarını giriniz.
Bu key sadece kurulum aşamasını geçmek için gerekli olan key'dir.
Windows'u etkinleştirmiş olmuyorsunuz yani.