akeanor Megapat Katılım 7 Eylül 2014 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2014 #1 Arkadaşlar ben windows 8.1 ürün anahtarı almak istiyorum nereden alabilirim ?
Z Zor Adam Ziyaretçi 14 Eylül 2014 #2 Windows 8.1 - Microsoft Store Middle East and Africa Çevrimiçi Mağaza
A Agressive Hectopat Katılım 15 Ekim 2013 Mesajlar 142 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 14 Eylül 2014 #3 Sadece lisansı ne kadar acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2014
Z Zor Adam Ziyaretçi 14 Eylül 2014 #4 Silinen üye dedi: Windows 8.1 - Microsoft Store Middle East and Africa Çevrimiçi Mağaza Genişletmek için tıkla... Lisans ayrı satılmıyor. Siteden satın alınca dosyaları indirmeye izin veriyor. Sonra dosyaların içinden bir key çıkıyor ve Windows'u yeniden kurmaya başladığın zaman senden bu keyi istiyor. Keyi girdikten sonra lisanslı oluyor.
Silinen üye dedi: Windows 8.1 - Microsoft Store Middle East and Africa Çevrimiçi Mağaza Genişletmek için tıkla... Lisans ayrı satılmıyor. Siteden satın alınca dosyaları indirmeye izin veriyor. Sonra dosyaların içinden bir key çıkıyor ve Windows'u yeniden kurmaya başladığın zaman senden bu keyi istiyor. Keyi girdikten sonra lisanslı oluyor.
A Agressive Hectopat Katılım 15 Ekim 2013 Mesajlar 142 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 14 Eylül 2014 #5 El değmemiş MSDN ücretsiz indirebiliyorsun zaten. Benim demek istediğim lisans key, ne satıyorsunuz siz. Sakız fiyatına aromu patlatıyorsunuz.
El değmemiş MSDN ücretsiz indirebiliyorsun zaten. Benim demek istediğim lisans key, ne satıyorsunuz siz. Sakız fiyatına aromu patlatıyorsunuz.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 14 Eylül 2014 #6 G2A'dan satın alabilirsiniz. Microsoft Windows 8.1 Professional 32/64 Bit CD-KEY GLOBAL - Buy cheap - G2A.COM Öğrenciyseniz Dreamspark ile ücretsiz olarak da alabilirsiniz. Windows Embedded 8.1 Industry Pro
G2A'dan satın alabilirsiniz. Microsoft Windows 8.1 Professional 32/64 Bit CD-KEY GLOBAL - Buy cheap - G2A.COM Öğrenciyseniz Dreamspark ile ücretsiz olarak da alabilirsiniz. Windows Embedded 8.1 Industry Pro
Z Zor Adam Ziyaretçi 14 Eylül 2014 #7 Silinen üye dedi: Benim demek itedigimdw o lisans key orjinal el degmemis 50 konture satoyorum Genişletmek için tıkla... Yeni bir Windows ürün anahtarı edinme - Windows Yardım Yani yeni bir Windows 8.1 alman gerek. Ürün anahtarını ayrı alamazsın. İçerisinden çıkan dosyalarla da üzerine kurarsın
Silinen üye dedi: Benim demek itedigimdw o lisans key orjinal el degmemis 50 konture satoyorum Genişletmek için tıkla... Yeni bir Windows ürün anahtarı edinme - Windows Yardım Yani yeni bir Windows 8.1 alman gerek. Ürün anahtarını ayrı alamazsın. İçerisinden çıkan dosyalarla da üzerine kurarsın
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 14 Eylül 2014 #8 Kısacası alışveriş sitelerinden belirli bir ücret karşılığında temin edebilirsiniz.