Çözüldü Windows 8.1 "unsupported hardware" sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Bildiğiniz gibi 7. nesil Intel işlemciler Windows 8.1 ile tam uyumlu değil ve HDD yüzünden bunu kullanmak zorundayım. İnternette Windows Update yöntemi dışında bir şey bulamadım ve zaten kapalı bende bu işlem. Edge Chromium'u yükledikten sonra bu mesaj gelmeye başladı ve çok sinir ediyor:

1590646723970.png

Bunu nasıl kapatabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleyerek?
Adamların bir bildikleri varki o işlemcide bu işletim sistemi güvenlik zaafiyetine neden oluyor diye kapattılar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güncelleyerek?
Adamların bir bildikleri varki o işlemcide bu işletim sistemi güvenlik zaafiyetine neden oluyor diye kapattılar.
Üstte nedenini belirttim. HDD kullandığım için Windows 10'a geçemiyorum hatta son sürümden Windows 8.1'e geçiş yaptım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yanıtınız için teşekkür ederim. Gün sonuna kadar aynı ileti çıkmazsa geri dönüş yaparım.

Okuma yazma hızı 20MB/s geçmeyen USB üzerinden Windows 10 x64 Pro kullanıyorum. Neden sizin HDDler gibi bende sorun olmuyor acaba ?

Okuma yazma hızı 20MB/s geçmeyen USB üzerinden Windows 10 x64 Pro kullanıyorum. Neden sizin HDDler gibi bende sorun olmuyor acaba ?
Photoshop, Visual Studio gibi ağır programları aynı anda açmam gerektiği için olabilir mi? USB üzerinden kullandığın Windows'tan ağır bir şey çalıştıramazsın zaten.

İmzandan gördüğüm kadarıyla SSD kullanıyorsun. Windows SSD üzerinde mi çalışıyordu yoksa HDD üzerinde mi? Bu arada bu tartışmayı sonra erdirelim. Forumda Windows 10'un HDD ile düzgün kullanılmayacağını gösteren onlarca konu var.
En sonda WTG yazdığını da görebilirsin :) WindowsToGo

Sorunu biraz önce çözmüş bulunmaktayım. Microsoft Edge yüklenince otomatik olarak Windows Update hizmetini yeniden açmış ve devre dışı bırakınca sorun çözüldü. Konu kilitlenebilir. @Emre C

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı