Windows 8.1 Update 0x80070004 Hatası

kezman324

Kilopat
Merhaba, herkese iyi forumlar. Windows 8 imi 8.1 e güncellemek istedim, storedan yapıldığını öğrendim, metro arayüzünü çok az kullanıyorum, mağazayı açmaya çalıştım fakat açılmadı bunun üzerine metro arayüzündeki hiçbir uygulamanın açılmadığını farkettim. Tıklıyorum ve öylece kalıyor. Biraz araştırmadan sonra yeni bir kullanıcı açtığımda düzeleceğini öğrendim ve öyle yaptım. Yeni kullanıcı da mağazayı açıp updatei indirdim kurmaya başladı fakat bir süre sonra 0x80070004 hatasını verdi. Bu hata nedir, neden oluşur ve ne yapmalıyım ? Teşekkürler.

Yeni kullanıcı açmadan önce Çalıştır'a WSReset.exe yazsaydınız sorun çözülürdü diye düşünüyorum. 80070004 hatasına gelince, bende de arada sırada hem bu hatayla hem de değişik hatalarla karşılaşıyorum. Bir-iki kere tekrardan güncellemeye çalışınca düzeliyor. Ben hâlâ çözemedim neyle karşı karşıya olduğumu. Virüs dediler, antivirüs yükledim, kontrol ettim hiçbir şey çıkmadı.

İlginiz için teşekkürler. WSReset.exe yazdığımda fotoğraftaki sorun ile karşılaştım. Güncelleme olayınıda 4 defa denedim, dördünde de aynı hatayı verdi.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı