Windows 8.1 Update 1 BIOS Lisansından Yükleme

Egemen

Kilopat
Katılım
28 Ağustos 2011
Mesajlar
8.856
Makaleler
1
Çözümler
10
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Doktor
Arkadaşlar forumda araştırma yaptım ama aklım karıştı açıkçası. Şimdi ASUS N56VZ laptobum var. Aldığımda içinde gelen Windows 8 Single Core lisanslı işletim sistemi vardı. Şimdi bilgisayarıma format atmak istiyorum. Bu BIOS anahtarı işletim sistemine gömülü. İlla bir yerden Windows 8.1 Single Core .iso dosyası mı bulmak zorundaym yoksa başka bir yolu var mı ? RWEverything ile anahtarı öğrenip buradaki Yalnızca ürün anahtarı ile Windows’u yükseltme - Microsoft Windows Yardımı araçları kullanmaya çalıştım ama yalnızca perakende sürümü ile kullanılabilir şeklinde bir hata verdi anahtarı girdiğimde. Nasıl bir yol izlemeliyim ?
 
Recorvery'nin içinde de ıvır zıvır birçok şey var. Kendi elimle temiz bir kurulum yapmak istiyorum. .iso dosyasını indiriyorum bakalım. Windows 8 Single Core lisansı var bilgisayarda, indirdiğim Windows 8.1.1 Single Core. Kabul edecek mi bakacağım. Etmezse direkt korsan kurulum yapacağım artık. Lisans BIOS'ta nasıl olsa.
 
Recovery sil sonra BIOS içine gömülü ürün anahtarı ile orjinal Windows 8.1 yapabilirsin hiç bir sorun da olmaz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı