Maalesef hocam.
Evet. Home single language sürümüdür.Hiç bir sıkıntı yok demi İSO da. Valorant tarzı oyunlar oynayabilir miyim ?
Hiçbir sıkıntı yok değil mi ISO da. Valorant tarzı oyunlar oynayabilir miyim?
Hocam net framework yüklenmiyor. Oyunlara giremiyorum.Hocam Update yapmadan devam edin. Bu tarzda dosyaları başka bir insanın elinden indirmeyin. Neyin ne olacağı belli olmaz.
Update hata kodu da bu 8e5e0147Hocam Update yapmadan devam edin. Bu tarzda dosyaları başka bir insanın elinden indirmeyin. Neyin ne olacağı belli olmaz.
Hocam raporlandınız bu arada. Teşekkürler.
Hocam net Framework yüklenmiyor. Oyunlara giremiyorum.
Benim dosyayı ne çabuk indirdiniz de virüs var diyebiliyorsunuz?Hocam siz bana indirdiğiniz siteyi tam olarak atar mısınız? Sakın başka insanların paylaştığı dosyaları indirmeyin. Biraz önce yaptığım testte dosyada virüs mevcuttu.
Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir Tam olarak burdan single language sürümünü indirdim.Hocam siz bana indirdiğiniz siteyi tam olarak atar mısınız? Sakın başka insanların paylaştığı dosyaları indirmeyin. Biraz önce yaptığım testte dosyada virüs mevcuttu.
Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir tam olarak buradan Single Language sürümünü indirdim.
Benim dosyayı ne çabuk indirdiniz de virüs var diyebiliyorsunuz?
Verdiğiniz rehber i pek anlamadım.![]()
Steps To Fix Windows Update Error 8e5e0147 - Techyv.com
I have got 14 major updates to do, and when I'm trying to do it I am getting windows to update error8e5e0147 how can I get rid of this?www.techyv.com
Üstte belirttiğim sitedeki kodu dener misiniz? Ayrıca sorun devam ederse altta belirteceğim sürümünü indirip deneyin.
VirusTotal diye bir sistem mevcut.
Eki Görüntüle 933743
Verdiğiniz rehber i pek anlamadım.
sfc /scannow komutunu yazdıktan sonra böyle bir hata almaya başladım.![]()
Steps To Fix Windows Update Error 8e5e0147 - Techyv.com
I have got 14 major updates to do, and when I'm trying to do it I am getting windows to update error8e5e0147 how can I get rid of this?www.techyv.com
Üstte belirttiğim sitedeki kodu dener misiniz? Ayrıca sorun devam ederse altta belirteceğim sürümünü indirip deneyin.
VirusTotal diye bir sistem mevcut.
Eki Görüntüle 933743
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.