J JADQ Kilopat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 34 Çözümler 1 15 Şubat 2019 #1 Merhaba windows 8.1 güncellemelerini bir türlü yapamıyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
hovarda Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mart 2013 Mesajlar 1.840 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 15 Şubat 2019 #2 Download Update for Windows 8.1 for x64-based Systems (KB3138615) from Official Microsoft Download Center Install this update to resolve issues in Windows. www.microsoft.com Bunu yükle tekrar dene. Artı 0 Eksi
Download Update for Windows 8.1 for x64-based Systems (KB3138615) from Official Microsoft Download Center Install this update to resolve issues in Windows. www.microsoft.com Bunu yükle tekrar dene.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 15 Şubat 2019 #3 JADQ dedi: Merhaba windows 8.1 güncellemelerini bir türlü yapamıyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 369892 Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi denetlemeyi devre dışı bırak ve Microsoft Update Catalog bunu yükle yeniden başlat. Artı 0 Eksi
JADQ dedi: Merhaba windows 8.1 güncellemelerini bir türlü yapamıyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 369892 Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi denetlemeyi devre dışı bırak ve Microsoft Update Catalog bunu yükle yeniden başlat.
KS KS J JADQ Kilopat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 34 Çözümler 1 15 Şubat 2019 #4 Silinen üye dedi: Güncellemeyi denetlemeyi devre dışı bırak ve Microsoft Update Catalog bunu yükle yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... işlemleri yaptım fakat aynı faceit anti cheat programını açtığımda aynı hatayı aldım. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Güncellemeyi denetlemeyi devre dışı bırak ve Microsoft Update Catalog bunu yükle yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... işlemleri yaptım fakat aynı faceit anti cheat programını açtığımda aynı hatayı aldım.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 15 Şubat 2019 #5 JADQ dedi: işlemleri yaptım fakat aynı faceit anti cheat programını açtığımda aynı hatayı aldım.Eki Görüntüle 369903 Genişletmek için tıkla... Dediğim güncellemeyi kurduysan güncellemeleri aç denetle. Artı 0 Eksi
JADQ dedi: işlemleri yaptım fakat aynı faceit anti cheat programını açtığımda aynı hatayı aldım.Eki Görüntüle 369903 Genişletmek için tıkla... Dediğim güncellemeyi kurduysan güncellemeleri aç denetle.
KS KS J JADQ Kilopat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 34 Çözümler 1 15 Şubat 2019 #6 Silinen üye dedi: Dediğim güncellemeyi kurduysan güncellemeleri aç denetle. Genişletmek için tıkla... Dediginizi uyguladim tekrardan denetledim kurulum başladi. Vakit ayirip yardim ettiginiz icin cok tesekkur ederim. Silinen üye dedi: Dediğim güncellemeyi kurduysan güncellemeleri aç denetle. Genişletmek için tıkla... Yüklemenin ilerlemiyor normal mi sizce. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Dediğim güncellemeyi kurduysan güncellemeleri aç denetle. Genişletmek için tıkla... Dediginizi uyguladim tekrardan denetledim kurulum başladi. Vakit ayirip yardim ettiginiz icin cok tesekkur ederim. Silinen üye dedi: Dediğim güncellemeyi kurduysan güncellemeleri aç denetle. Genişletmek için tıkla... Yüklemenin ilerlemiyor normal mi sizce.
PenguenTV Hectopat Katılım 26 Ocak 2016 Mesajlar 150 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi - Öğrenci 16 Şubat 2019 #7 Verdiğiniz link'de 3 tane başlık var. Hepsini indirip başlatmamız mı lazım? Diğer arkadaşın verdiği link işe yaramaz mı? Artı 0 Eksi
Verdiğiniz link'de 3 tane başlık var. Hepsini indirip başlatmamız mı lazım? Diğer arkadaşın verdiği link işe yaramaz mı?
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 16 Şubat 2019 #8 JADQ dedi: Dediginizi uyguladim tekrardan denetledim kurulum başladi. Vakit ayirip yardim ettiginiz icin cok tesekkur ederim. Yüklemenin ilerlemiyor normal mi sizce. Eki Görüntüle 369907 Genişletmek için tıkla... Beklemen lazım yüklüyor güncellemeleri. Artı 0 Eksi
JADQ dedi: Dediginizi uyguladim tekrardan denetledim kurulum başladi. Vakit ayirip yardim ettiginiz icin cok tesekkur ederim. Yüklemenin ilerlemiyor normal mi sizce. Eki Görüntüle 369907 Genişletmek için tıkla... Beklemen lazım yüklüyor güncellemeleri.
KS KS J JADQ Kilopat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 34 Çözümler 1 16 Şubat 2019 #9 Silinen üye dedi: Beklemen lazım yüklüyor güncellemeleri. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hallettim sonunda. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Beklemen lazım yüklüyor güncellemeleri. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hallettim sonunda.