S Slayer Ziyaretçi 11 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar windows 8.1 usb yazdım. Biosta nasıl bir ayar yapacam? 1st boot deviceyi usb-hdd yazıyorlar ama bende sadece usb-cdrom var. Yardım edecek kimse yok mu?
Arkadaşlar windows 8.1 usb yazdım. Biosta nasıl bir ayar yapacam? 1st boot deviceyi usb-hdd yazıyorlar ama bende sadece usb-cdrom var. Yardım edecek kimse yok mu?
joz3ff Hectopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 349 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2014 #2 Usb yi uefi mi yazdın ? Eğer sistemin uefi desteklemezse usb yi görmez. Artı 0 Eksi
KS KS S Slayer Ziyaretçi 11 Ağustos 2014 #3 Bu programı kullanarak usb yazdım sistemim eski uefi desteklemiyor. Windows 7 USB DVD Download Tool. . Artı 0 Eksi
Bu programı kullanarak usb yazdım sistemim eski uefi desteklemiyor. Windows 7 USB DVD Download Tool. .
joz3ff Hectopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 349 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2014 #4 Usb ile ilgili seçeneklerin enable olduğundan emin ol. Boot Configuratıonda hangi seçenek seçili ? Bios load default settings yaparak f10 ile kaydedip çık o zaman görünüyormu bir dene. Artı 0 Eksi
Usb ile ilgili seçeneklerin enable olduğundan emin ol. Boot Configuratıonda hangi seçenek seçili ? Bios load default settings yaparak f10 ile kaydedip çık o zaman görünüyormu bir dene.