Windows 8.1 USB'sinin içine driver dosyalarını eklemek

harajukubarbie

Megapat
Merhaba tekrardan, Rufus ile oluşturduğum Windows 8.1 USB'sinin içine önemli olan driver dosyalarını da atsam olur mu? Şundan dolayı yapmam gerekiyor: Bilgisayarımı Windows 8.1'e formatladığımda nedendir bilmem fakat Wi-Fi çalışmıyor yani yok gözüküyor. Arkadaşımda da öyle olmuştu ve şu da var arkadaşım bir kere formatladığında hem Ethernet hem de Wi-Fi çalışmadı driverları yükleyene kadar. Benim de risk almamam gerekiyor maalesef. Dediğim gibi, Windows 8.1 USB'sine driver klasörü oluşturup Wi-Fi ve Ethernet driverlarını atsam yine de bilgisayarı formatlayabilir miyim?

Merhaba tekrardan, Rufus ile oluşturduğum Windows 8.1 USB'sinin içine önemli olan driver dosyalarını da atsam olur mu? Şundan dolayı yapmam gerekiyor: Bilgisayarımı Windows 8.1'e formatladığımda nedendir bilmem fakat Wi-Fi çalışmıyor yani yok gözüküyor. Arkadaşımda da öyle olmuştu ve şu da var arkadaşım bir kere formatladığında hem Ethernet hem de Wi-Fi çalışmadı driverları yükleyene kadar. Benim de risk almamam gerekiyor maalesef. Dediğim gibi, Windows 8.1 USB'sine driver klasörü oluşturup Wi-Fi ve Ethernet driverlarını atsam yine de bilgisayarı formatlayabilir miyim?

Hocam bu sağlıklı bir yöntem değil, siz Windows'u orijinal kurun Wi-Fi donanım kimliğini atın size sürücüyü sağlarız.

Direk sitesinden driverlaru indirip kabak gibi atamazsın. Sonradan yüklemelisin.

Sorun o zaten. Sonradan yükleyememe ihtimalim var çünkü bilgisayarımı her Windows 8.1 ile formatladığımda Wi-Fi gidiyor. Ethernet de gidebilir çünkü arkadaşımda Ethernet de gitmişti. Sürücüleri başka bilgisayardan flasha attıktan sonra düzeldi ama benim bu işlemi yapabileceğim başka bir bilgisayar yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı