Windows 8.1 uygulama sorunu

realbeck

Hectopat
Yer
trabzon
Daha fazla  
Meslek
harekat memuru
Arkadaşlar öncelikle orjinal windows 8.1 kullandığımı belirteyim. Daha düne kadar metro üzerinden karnaval fm uygulamasını sürekli dinliyordum. Bugün ise hiç bir uygulamayı açamıyorum. Çalıştırdığım uygulamalar kendini görev çubuğuna atıyor ama tıkladığım da her hangi bir tepki vermiyorlar. Konuyla ilgili sitede araştırma yaptım ama verilen bilgiler ile problemi çözemedim. Güncelleştirme de bir eksik göremedim. AppsDiagnostic uygulamasını çalıştırdığım da aşağıdaki sonucu alıyorum. Sonrasın da herhangi bir şey yapamıyorum.
j5pcHXB.jpg

El ile düzeltmeler yapmaya çalıştım ama bilgisayar ayarlarını değiştir sekmesini kullanamıyorum. Virüs taraması yaptırdım her hangi bir şey bulunmadı. Avast programını sildim sadece defender ı bıraktım ama çakışma sebepli bir problem de yok gibi görünüyor . Sırf bu sebepten dolayı bilgisayara format atmak istemiyorum. Uplay ve origin oyunlarım var. Bunları tekrardan indirmek kotamı baya bir etkileyecek.

Konuyla ilgili bana yardımcı olursanız sevinirim.

İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı