Kapalı Windows 8.1 ve 10 Lisans Satışları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam ben sizden almıştım keyi ama cevap vermediniz hala. Mail atmıştım size. Key başka bir PC'ye kurmak istesem veya ankartım arızalansa ya da BIOS update yapsam sorun olur mu? Microsoft'u mu aramamız lazım? Yukarıda bir arkadaş sormuş, OEM ile kutulu arasındaki fark nedir diye. Kutulu ürünle ayni demişsiniz, fark yok yani. Retail sürüm mu olmuş oluyor aldığımız sürüm? Yoksa OEM mi? Net olarak açıklama yapar mısınız rica etsem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu soruya daha önce cevap vermiştim sanırım. Bios ile işiniz yok. Güncelleme vs. yapmak sorun oluşturmaz. Anakartınız arızalanırsa Microsoft telefon ile aktivasyon sistemine bağlanıp lisansınızı yeni anakart için tanımyabilirsiniz. Aynı işlem başka bilgisayarda kullanmak içinde gecerli. Lisans sadece 1 bilgisayar kullanılabilir zaten bu konunun açıklamasınında açıkça belirtilmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu Breamspark tarafından verilen kod sadece bir tane değil mi? Benim öğrenci üyeliğim var, Windows 8.1 Embedded versiyonu olarak sadece bir adet kod veriyor. Benim anlamadığım nokta burada satın alan herkese aynı kod mu veriliyor lisans için yoksa herkese farklı kod mu?

DreamSpark premium programı çok değerli bir program. Ben sadece Windows 8.1 Pro ve Windows 10 Pro sürümlerini satıyorum ama dream spark sadece windows 10'da 5 yakın sürümün lisansını da veriyor. Ben bunlardan sadece pro sürümünü satıyorum. Premium programında bulunan farklı bir lisans almak isteyen olursa temin edebilirmiyim diye bir bakarım. Herkese aynı kodu vermek diye birşey mümkün değil. Kodlar sadece bir bilgisayarda çalışır. Aldığınız kodu farklı bir bilgisayara aktive etmeye çalıştığınızda hata verdiğini görürsünüz. Buda herkese özel lisans verdiğimi kanıtlar.

Hayır keyler farklı farklı kişilerden alınıyor sanırsam ayrıca bu Embedded sürüm değil normal Pro sürüm ve Dream Spark Premium üyeliği ile alınıyor.
Aynen dediğiniz gibi. Herkese farklı dreamspark premium hesabı ile alınan lisansları veriyorum.

Son düzenleme:
Üniversite öğrencilerine ücretsiz dağıtılan lisansları satmak ne derece yasal ve etik tartışılır..
Bu konuda forum yönetiminin birşey yapmaması dahada ilginç.
@MF

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…