Windows 8.1 ve Windows 10 yüklüyken açılacak işletim sistemi sorulur mu?

Captain Rex

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
2 GB RAM'e sahibim. Windows 8.1 kurulu bilgisayarıma ve arada kasıyor. Windows 10'nun eski sürümünü kuracağım. Şu an 8.1 C diskine kurulu, Windows 10'u D ye kurarsam bilgisayar açılışında hangisini kullanmak istediğim falan çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aman deyim öyle bir hataya düşmeyin,

2 GB RAM'e sahibim. Windows 8.1 kurulu bilgisayarıma ve arada kasıyor. Windows 10'nun eski sürümünü kuracağım. Şu an 8.1 C diskine kurulu, Windows 10'u D ye kurarsam bilgisayar açılışında hangisini kullanmak istediğim falan çıkar mı?

Bende de 2 GB RAM var Windows 10 yüklüyken aşırı kasıyordu bilgisayar, Windows 8.1 kurduğumda bilgisayar öyle rahatladı ki tavsiyem Windows 8.1 kalın.

Hocam aman deyim öyle bir hataya düşmeyin,

Bende de 2 GB RAM var Windows 10 yüklüyken aşırı kasıyordu bilgisayar, Windows 8.1 kurduğumda bilgisayar öyle rahatladı ki tavsiyem Windows 8.1 kalın.

Hocam Windows 10'un en eski sürümlerinden kuracağım eskiden eski sürümde hiç kasmıyordu.

O sistemin çaresi Linux Mint. Ama derseniz ben Windows'tan vazgeçmem Windows 8.1 aşırı ideal bir seçimdir. Sakın 7'e bulaşmayın.

Hocam Windows 10'un en eski sürümlerinden kuracağım eskiden eski sürümde hiç kasmıyordu.
Zamanında belli bir sürümü kullanıp kasmadığını düşündüyseniz indirip deneyebilirsiniz fakat bildiğim kadarıyla 8.1'de kasan cihaz 10'da daha da kasma yapar.

Not: 64 Bit kurmayın.

O sistemin çaresi Linux Mint. Ama derseniz ben Windows'tan vazgeçmem Windows 8.1 aşırı ideal bir seçimdir. Sakın 7'e bulaşmayın.

Yok hocam zaten 7'den desktek kesildi ve kullanmamda zaten ama 8.1'in son sürümünde olduğu için bilgisayarda Chrome'da gezerken kasmalar oluyor yapmam gereken işi yapamıyorum hiçbir emilatörü açamıyorum.
Peki neden Windows 10 yani Windows 8.1 yeterli değil mi ki?

Bilgisayarda Chrome'da gezerken kasmalar oluyor yapmam gereken işi yapamıyorum hiçbir emilatörü açamıyorum. Ayrıca Windows 10'un görünüşü güzel bende eski 2 GB RAM'de kasmayacak rahat bir sürüm kurmak istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı