8.1i ben 2 GB RAM 256MB ekran kartıyla kullandığımı bilirim Windows 10 ağır bir işletim sistemi 8.1 daha hafif.

Mutlaka SSD harddisk alın yoksa bu sistem asla hızlanmaz. W10 yerine Windows 8.1 kullanın daha hafiftir.
almayı düşünüyorum zaten ama para .d

8.1i ben 2 GB RAM 256MB ekran kartıyla kullandığımı bilirim Windows 10 ağır bir işletim sistemi 8.1 daha hafif.
tamam şimdi emin oldum teşekkürler kesinlikle 8.1 kuracağım

aynı özelliklerde bende laptop var 8.1 yükledim gündelik işler için gayet hızlı sorun yaşamadım ama işletim sistemini ssd harddisk üzerine kurmanızı tavsiye ediyorum aşırı fark gösteriyor

Windows 8.1 kullanın Windows 7'nin ömrü bitti sayılır(uygulama desteği falan) Windows 8.1 sizi birkaç yıl götürür.

Windows 7 kurabilirsiniz (desteği kesildi) veya 8.1 (2023'ün ilk ayında destek kesilecek.) Güncel kalmak için 8.1 sizin için şu anda daha ideal.
güncel kalmak çokta önemli değil benim için kasmadan kullanayım yeter. teşekkürler

Windows 8.1 kullanın Windows 7'nin ömrü bitti sayılır(uygulama desteği falan) Windows 8.1 sizi birkaç yıl götürür.
bende öyle düşünüyorum yeni bilgisayar alana kadar 8.1 de kalacağım güncelleme çok da önemli değil benim için zaten kasmasın yeter. teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…