bu aralar baya yazılım değiştirdim format attım bir daha sil yükle yapmak istemiyorum. update de direkt indirir mi sürücüleriHocam oyun mu oynayacaksınız günlük internette gezinme mi oyun için Win8 deneyin günlük ise SSD var zaten Windows 10 daha mantıklı.
Yardımcı programlar kullandınızmı.
Kullandım, fakat windows 7 nin sürücüsünü indiriyor uyumsuz oluyor.Hocam oyun mu oynayacaksınız günlük internette gezinme mi oyun için Win8 deneyin günlük ise SSD var zaten Windows 10 daha mantıklı.
Win 10 daha yardımcı olur driver konusunda. Opsiyonal olan güncellemeleri indirmeyi deneyin.Hocam benim laptopda çift ekran kartı var INTEL HD GRAPHİC sürücüsünü sadece update ile indirebiliyorum
Oyun için iki işletim sistemi arasında uçurum bir fark olur mu ? tahminen kaç fps ?Hocam oyun mu oynayacaksınız günlük internette gezinme mi oyun için Win8 deneyin günlük ise SSD var zaten Windows 10 daha mantıklı.
Oyun için iki işletim sistemi arasında uçurum bir fark olur mu? Tahminen kaç FPS?
Update çalışıyor mu?@563834
Hocam daha fazla performans için normal Windows 10 yerine, ReviOS kullanabilirsin.
Revision | Revision
ReviOS aspires to re-create what Windows as an operating system should have been - easy and simple. With the main audience being gamers, power-users and enthusiasts, we understand that performance, speed and low latency is obligatory, which is why great effort has been invested into making...www.revi.cc
Evet hem 22H2 sürümü yani son sürüm ve güncellemeler konusunda da sorun yok.Update çalışıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.