R RG Berat Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #31 Hangisini öneririrsiniz. Windows 7 mi ognitorenks mi?
MaviEkran126 Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 1.449 Çözümler 3 Yer Kırklareli Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium T3400 2.16 Ghz. NVIDIA GeForce 9300M GS Windows 10 2016 LTSB. Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #32 RG Berat dedi: Hangisini öneririrsiniz. Windows 7 mi ognitorenks mi? Genişletmek için tıkla... OgnitorenKs öneririm.
RG Berat dedi: Hangisini öneririrsiniz. Windows 7 mi ognitorenks mi? Genişletmek için tıkla... OgnitorenKs öneririm.
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #33 RG Berat dedi: Hangisini öneririrsiniz. Windows 7 mi ognitorenks mi? Genişletmek için tıkla... OgnitorenKs hiç duymamıştım bir araştırdım kullanılabilir gibi gözüküyor bende sanal makinde denemeye çalışacağım.
RG Berat dedi: Hangisini öneririrsiniz. Windows 7 mi ognitorenks mi? Genişletmek için tıkla... OgnitorenKs hiç duymamıştım bir araştırdım kullanılabilir gibi gözüküyor bende sanal makinde denemeye çalışacağım.
MaviEkran126 Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 1.449 Çözümler 3 Yer Kırklareli Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium T3400 2.16 Ghz. NVIDIA GeForce 9300M GS Windows 10 2016 LTSB. Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #34 Valo jeTT dedi: OgnitorenKs hiç duymamıştım bir araştırdım kullanılabilir gibi gözüküyor bende sanal makinde denemeye çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam o arkadaş daha önce Technopattaydı fakat sonra ayrıldı o yüzden pek duyulmadı. @RG Berat Hocam ne yaptınız neye karar verdiniz? Son düzenleme: 11 Şubat 2023
Valo jeTT dedi: OgnitorenKs hiç duymamıştım bir araştırdım kullanılabilir gibi gözüküyor bende sanal makinde denemeye çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam o arkadaş daha önce Technopattaydı fakat sonra ayrıldı o yüzden pek duyulmadı. @RG Berat Hocam ne yaptınız neye karar verdiniz?
L Leonarda Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 302 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #35 RG Berat dedi: Son olarak OgnitorenKs mi Windows 7 mi? Tabii ben de Windows 7 hafifletmek için ayar yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Ognitoren ben sevmedim, indiriyorsan AtlasOS, ReviOS, NexusOS Lite vs. var. Türkçe yapabiliyorsun onları, kurulumlarini ingilizce olarak yapıyorsun ama sonrasında Türkçe yapabiliyorsun.
RG Berat dedi: Son olarak OgnitorenKs mi Windows 7 mi? Tabii ben de Windows 7 hafifletmek için ayar yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Ognitoren ben sevmedim, indiriyorsan AtlasOS, ReviOS, NexusOS Lite vs. var. Türkçe yapabiliyorsun onları, kurulumlarini ingilizce olarak yapıyorsun ama sonrasında Türkçe yapabiliyorsun.
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #36 MaviEkran126 dedi: Hocam o arkadaş daha önce Technopattaydı fakat sonra ayrıldı o yüzden pek duyulmadı. @RG Berat Hocam ne yaptınız neye karar verdiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam Kaspersky Ognitorenks uygulaması vardı robot şeklindeydi ona trojan dedi ve sildi ne yapmak lazım şimdi?
MaviEkran126 dedi: Hocam o arkadaş daha önce Technopattaydı fakat sonra ayrıldı o yüzden pek duyulmadı. @RG Berat Hocam ne yaptınız neye karar verdiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam Kaspersky Ognitorenks uygulaması vardı robot şeklindeydi ona trojan dedi ve sildi ne yapmak lazım şimdi?
Fehim Paşa Picopat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 269 11 Şubat 2023 #37 Windows 10 Enterprise 2015 LTSB Windows 7'den farkı yok.
MaviEkran126 Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 1.449 Çözümler 3 Yer Kırklareli Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium T3400 2.16 Ghz. NVIDIA GeForce 9300M GS Windows 10 2016 LTSB. Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #38 Valo jeTT dedi: Hocam Kaspersky Ognitorenks uygulaması vardı robot şeklindeydi ona trojan dedi ve sildi ne yapmak lazım şimdi? Genişletmek için tıkla... Hocam virüs değil toolbox olarak algıladığı için siliyor. İstisnalara ekleyebilirsiniz. @Valo jeTT Hocam yüklediniz mi? Son düzenleme: 12 Şubat 2023
Valo jeTT dedi: Hocam Kaspersky Ognitorenks uygulaması vardı robot şeklindeydi ona trojan dedi ve sildi ne yapmak lazım şimdi? Genişletmek için tıkla... Hocam virüs değil toolbox olarak algıladığı için siliyor. İstisnalara ekleyebilirsiniz. @Valo jeTT Hocam yüklediniz mi?
R RG Berat Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #39 @MaviEkran126 daha karar veremedim ya.
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #40 MaviEkran126 dedi: Hocam virüs değil toolbox olarak algıladığı için siliyor. İstisnalara ekleyebilirsiniz. @Valo jeTT Hocam yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam düzeldi ekledim istisnalara.
MaviEkran126 dedi: Hocam virüs değil toolbox olarak algıladığı için siliyor. İstisnalara ekleyebilirsiniz. @Valo jeTT Hocam yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam düzeldi ekledim istisnalara.