Windows 8.1 ''WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR'' mavi ekran hatası

MustafaEryilmazz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar...
Windows 8.1 güncellemelerinden sonra konu başlığında da belirttiğim gibi mavi ekran hatası alıyorum.
Bilgisayar masaüstüne gelmeden kendisi reset atıyor.
Ayrıca anakartın otomatik O.C menüsünden O.C ettim. Hiçbir şekilde BIOS'a giremiyorum. Sorun güncelleme kaynaklı mı yoksa O.C ile alakalı mı anlayamadım...
Sorun nerde olabilir sizce?

Sistem geri yükleme yapıp güncelleme öncesi tarihe gidebilirsin. Şayet yine aynı ise sorun güncelleme ile alakalı değildir. OC ile veya sürücü/uygulama hakkında olabilir. Belirtilen .dmpleri eklersen daha net anlarız.
Klavyenin hiçbir tuş fonksiyonu çalışmıyor ki nasıl sistem geri yükleme yapabilirim ?

Bilgisayarı güvenli modda olmazsa sürücü imzası zorlamasını devre dışı bırakı seçerek açın.
İşte mesele burda ne bios a girebiliyorum nede güvenli modda açabiliyorum klavye donuyor sanki bazen masaüstü geliyor bikaç saniye sonra tekrar başlıyor reset atmaya o yüzden ne klavyeyi nede mouse u kullanabiliyorum

Windows 8.1'i tekrardan kurun veya kurulum diski ile onarın.
Biosu güncelleyin veya en güncel sürümüyle flashlamayı deneyin.
delete ye basmaya başladığım an kapanmasa giricem biosa ama kapanıyor yine ayrıca yeniden kurmayı denedim ama nafile f12 tuşu olsun başka bir tuş olsun müdahale edemiyorum sadece arada sistem geri yükleme menüsü geliyor sistem geri yüklüyorum hiçbir faydası olmadı

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı