Windows 8.1 "Whea_Uncorrectable_Error" Mavi Ekran Hatası

wawava

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. Bundan öncesinde birçok farklı şekilde mavi ekran hataları alıyordum ancak @Murat5038 abimiz sayesinde hallettik ve tam 1 haftadır mavi ekrandan kurtuldum derken bugün Battlefield 4 oynadığım esnada belirttiğim üzere "Whea_Uncorrectable_Error" mavi ekran hatası aldım. Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Yeni minidump dosyaları : MiniDump

Overall komutu ile yüklemenin nasıl olduğunu anlayamadım, daha önce konu açılmış öyle ama dediğim gibi anlayamadım. Ancak attığınız linklerden kurulumları yaptım.

Ve şuan baktım ki İntel Smart Connect Technology'nin simgesi sağ altta üçgen içerisinde (!) işareti olarak yanıp yanıp sönüyor. İSCT aracı çalışmıyor hatası veriyor.

Yanlış anladınız hocam, çünkü ISC' yi bugün sizle konuştuktan sonra "kaldırdım" yazdım zaten, yani bugün kaldırdım onu. Şuan yok. Ancak Razer hala kurulu fakat Razer'ı silersem oyun falan oynayamam ki, o yüzden biraz fazla şans veriyorum Razer'a. 3 yıldır kullandığım ayarlar bunlar, sildiğim an mouse kullanılamaz bir hal alıyo benim için.

Yanlış anladınız hocam, çünkü ISC' yi bugün sizle konuştuktan sonra "kaldırdım" yazdım zaten, yani bugün kaldırdım onu. Şuan yok.
Ben verdiğin dosyaya göre konuşurum. Kaldırdı isen sorun yok. Razer konusunu kaç kere yazdım bir sonrakinde çıkarsa yukarıda dediğim geçerli.

Şuan Razer'ın son driverı olan Synapse'dan bir önceki driverını buldum. Şuan yüklü olanı silip onu kursam gene sıkıntı çıkarır mı ? Yada en azından denemiş olurum.

Yaklaşık 1 saat önce CSGO' dayken gene aldığım mavi ekran minidump dosyası : MiniDump.7z
Hocam eğer ki şuan sorunun tek sebebi olarak Razer kaldıysa (eski sürümünü yükledim dediğim gibi) artık ya silicem ki silersem nasıl kullanıcam bilmiyorum, ya da VATAN'a götürüp bir çaresine bakıcam.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı