Windows 8.1 "Whea_Uncorrectable_Error" Mavi Ekran Hatası

wawava

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. Bundan öncesinde birçok farklı şekilde mavi ekran hataları alıyordum ancak @Murat5038 abimiz sayesinde hallettik ve tam 1 haftadır mavi ekrandan kurtuldum derken bugün Battlefield 4 oynadığım esnada belirttiğim üzere "Whea_Uncorrectable_Error" mavi ekran hatası aldım. Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Yeni minidump dosyaları : MiniDump

Ancak ses sürücüsünü sizin attığınız linkten indirip kurdum ?

Baktımda şimdi 1.00.07 sürümü yüklü şuan, ancak internetden 1.00.09 sürümünü buldum onu indirip kuracağım. Razer'ıda sileceğim bakalım gene vericek mi..?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Araştırırken şöyle bir video buldum acaba izleyip fikrinizi paylaşabilir misiniz ? Yapmalı mıyım bilemedim ?

CS go'dan kanaklanmış. Razer hala duruyor. Razer çıkar başka aygıt kullan.
CS:GO' dan kaynaklanmış olmasına bir çözümümüz var mı peki ? Birde Razer'ı çıkarmam gibi birşey söz konusu olamaz çünkü tek mouse'um ve yani böyle saçma birşey olamaz nasıl bir iş bu ya. Arkadaş insanlar yeni pc toplar hiç sıkıntısız birde bizim şansımıza bakya.

CS:GO' dan kaynaklanmış olmasına bir çözümümüz var mı peki ?
Güncelleme veya tekrar yükleyebilirsiniz.
irde Razer'ı çıkarmam gibi birşey söz konusu olamaz çünkü tek mouse'um ve yani böyle saçma birşey olamaz nasıl bir iş bu ya.
Siz bilirsiniz. Bu şekilde hata almaya devam edeceksiniz o zaman.

@Recep Baltaş Abi bu konuda sen ne düşünüyorsun, senin bir önerin fikrin var mıdır ? Allah'ın aşkına bana bir çözüm bulalım artık, abi vallahi billahi burnumdan geldi 1,5 aydır. Yani kaç kişi vardır acaba böyle bilgisayar toplayıpda bu kadar sorun yaşayan.. Rica ediyorum senden bu konuda bir ilgilensen sorunumla.

Memtest yapıcaktım bilgisayara ondan dolayı BİOS'a girdim ve baktım ki sol üstde OC Genie düğmesi yani seçeneği parlıyor (sanırım demek oluyor ki aktif) tıkladım onun üstüne söndü. Anladığım kadarıyla OC Genie modu aktifti sonuç olarak. Bundan kaynaklı olabilir mi diye düşünüyorum ancak bilgisayar özelliklerine baktığım zamanda işlemci hızını 4.0 gösteriyodu o aktifken bile. Normalde o aktifken 4.40 olması gerekiyor bildiğim kadarıyla ? @Murat5038 @Recep Baltaş Bundan kaynaklı bir sorun yaşıyor olabilir miyim bilmiyorum ancak belirtmek istedim.

Evet ondan da kaynaklı. En başta saat hızlarını normale döndür dememin sebeplerinden biri.
Hadi inşallah düzelir hocam ya. Yeni mouse falan almak istemiyorum, birde şöyle bir şey var alacak olsam yine Razer almak isteyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
irde şöyle bir şey var alacak olsam yine Razer almak isteyeceğim.
Rzer sıkıntı çıkarıyor diyorum sen hala Razer alacağım diyorsun. Paranı sokakta buldun heralde Ucuz mouse al kontrol edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…