x.OzgunBey.x Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 638 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar Wireless adaptörü takıyorum. Hala Ethernet'de kalıyor. Wi-Fi ile bir seçenek yok. Yardımcı olabilecek var mıdır? Sürücü yüklü.
Arkadaşlar Wireless adaptörü takıyorum. Hala Ethernet'de kalıyor. Wi-Fi ile bir seçenek yok. Yardımcı olabilecek var mıdır? Sürücü yüklü.
Çözüm claus 30 Haziran 2023 wifi.iso drive.google.com Bunu indir. WinRAR ile aç ve dosyaları klasöre çıkart. Sonra da yükle ve sistemi yeniden başlatıp dene.
wifi.iso drive.google.com Bunu indir. WinRAR ile aç ve dosyaları klasöre çıkart. Sonra da yükle ve sistemi yeniden başlatıp dene.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 29 Haziran 2023 #21 claus dedi: Devem eden ne ? Donanımı belirtmeden nasıl yardımcı olabiliriz ? Bunu yükle. https://www.driveridentifier.com/files/driveridentifier_setup.exe Sonrada oluşan linki gönder. Genişletmek için tıkla... Hocam anladığım kadarıyla arkadaş internete bağlanamıyor. Bunu nasıl yükleyecek ki internet yokken? Artı 0 Eksi
claus dedi: Devem eden ne ? Donanımı belirtmeden nasıl yardımcı olabiliriz ? Bunu yükle. https://www.driveridentifier.com/files/driveridentifier_setup.exe Sonrada oluşan linki gönder. Genişletmek için tıkla... Hocam anladığım kadarıyla arkadaş internete bağlanamıyor. Bunu nasıl yükleyecek ki internet yokken?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.357 Makaleler 60 Çözümler 814 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #22 theumtkyd dedi: Hocam anladığım kadarıyla arkadaş internete bağlanamıyor. Bunu nasıl yükleyecek ki internet yokken? Genişletmek için tıkla... Lan ile bağlanıyorsa diye söyledim. Konu sahibi donanımı belirtmeden zaten yardımcı olamayız ve ısararla modeli belirtmiyor. Artı 0 Eksi
theumtkyd dedi: Hocam anladığım kadarıyla arkadaş internete bağlanamıyor. Bunu nasıl yükleyecek ki internet yokken? Genişletmek için tıkla... Lan ile bağlanıyorsa diye söyledim. Konu sahibi donanımı belirtmeden zaten yardımcı olamayız ve ısararla modeli belirtmiyor.
KS KS x.OzgunBey.x Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 638 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #23 claus dedi: Lan ile bağlanıyorsa diye söyledim. Konu sahibi donanımı belirtmeden zaten yardımcı olamayız ve ısararla modeli belirtmiyor. Genişletmek için tıkla... İlk öncelikle, bugünlerde çok meşgulum. Size az sonra geri dönüş yaparak modeli belirteceğim. Artı 0 Eksi
claus dedi: Lan ile bağlanıyorsa diye söyledim. Konu sahibi donanımı belirtmeden zaten yardımcı olamayız ve ısararla modeli belirtmiyor. Genişletmek için tıkla... İlk öncelikle, bugünlerde çok meşgulum. Size az sonra geri dönüş yaparak modeli belirteceğim.
A Archermen Centipat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 199 Çözümler 1 30 Haziran 2023 #24 Büyük ihtimal sürücü yüklü değildir.Modeli nedir? Artı 0 Eksi
KS KS x.OzgunBey.x Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 638 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #25 @claus eğer Wireless adaptör modelini dediyseniz: PIX-LINK Wireless-n USB adapter. Model: LW-UW10 Archermen dedi: Büyük ihtimal sürücü yüklü değildir.Modeli nedir? Genişletmek için tıkla... x.OzgunBey.x dedi: PIX-LINK Wireless-n USB adapter. Model: LW-UW10 Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
@claus eğer Wireless adaptör modelini dediyseniz: PIX-LINK Wireless-n USB adapter. Model: LW-UW10 Archermen dedi: Büyük ihtimal sürücü yüklü değildir.Modeli nedir? Genişletmek için tıkla... x.OzgunBey.x dedi: PIX-LINK Wireless-n USB adapter. Model: LW-UW10 Genişletmek için tıkla...
A Archermen Centipat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 199 Çözümler 1 30 Haziran 2023 #26 x.OzgunBey.x dedi: @claus eğer Wireless adaptör modelini dediyseniz: Pıx-lınk Wireless-n USB adapter. Model: LW-UW10 Genişletmek için tıkla... Diğer hocalarım daha iyi yardım eder. Bir site buldum ama her siteye güvenmemek gerekir. Artı 0 Eksi
x.OzgunBey.x dedi: @claus eğer Wireless adaptör modelini dediyseniz: Pıx-lınk Wireless-n USB adapter. Model: LW-UW10 Genişletmek için tıkla... Diğer hocalarım daha iyi yardım eder. Bir site buldum ama her siteye güvenmemek gerekir.
KS KS x.OzgunBey.x Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 638 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #27 Archermen dedi: Diğer hocalarım daha iyi yardım eder. Bir site buldum ama her siteye güvenmemek gerekir. Genişletmek için tıkla... @claus @theumtkyd Sizin bu konu hakkında bilginiz var mıdır? Artı 0 Eksi
Archermen dedi: Diğer hocalarım daha iyi yardım eder. Bir site buldum ama her siteye güvenmemek gerekir. Genişletmek için tıkla... @claus @theumtkyd Sizin bu konu hakkında bilginiz var mıdır?
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 30 Haziran 2023 #28 x.OzgunBey.x dedi: @claus @theumtkyd Sizin bu konu hakkında bilginiz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ben de eski bilgisayarımda yaşıyorum sorunu. Bilgim yok yani. Çözersen beni de bilgilendirirsen sevinirim. Artı 0 Eksi
x.OzgunBey.x dedi: @claus @theumtkyd Sizin bu konu hakkında bilginiz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ben de eski bilgisayarımda yaşıyorum sorunu. Bilgim yok yani. Çözersen beni de bilgilendirirsen sevinirim.
Jack İşte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 4.767 Makaleler 5 Çözümler 45 Yer İstanbul, Avcılar Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Asus GTX 1060 6 GB Dual White GPU, Intel i7 3770s CPU, Gigabyte 240 GB SSD, H61M-K mainboard, Corsair 550W PSU, 500+500 5200+7200 RPM HDD Ekipmanlarım: Havit GK52 Mikrofon, MS1002 Mouse, Blic T60 Klavye, Fuxi H3 Kulaklık Telefon: S8 (dreamlte) & Redmi Note 9 (merlinx) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2023 #29 Kasa ise Wi-Fi kartını PCI-E girişinden çıkarın, az üfleyip tekrar takın. Artı 0 Eksi
KS KS x.OzgunBey.x Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 638 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #30 Arkadaşlar, yardım edecek yok mu? Sabahtan beri konuyu kontrol ediyorum. Modeli üstte belirttim. Artı 0 Eksi