Windows 8.1 x64 Sağdaki Menüyü Kapatma

Blizzcon15

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. İşletim sistemim Windows 8 Single Language x64. Touchpad yardımıyla imleci sola kaydırmaya çalıştığım da ekranda sağ tarafta bir menü çıkıyor. Başlat arama cihazlar paylaşım ayarlar var içerisinde. Bunu kapatabilir miyim? Var mı bir yolu?

Onu kapatamazsınız ama Windows 10'a geçmesnizi tavsiye ederim. Windows 10'da böyle bir menü yok hem de Windows 10 daha iyi bir işletim sistemidir.

Onu kapatamazsınız ama Windows 10'a geçmesnizi tavsiye ederim. Windows 10'da böyle bir menü yok hem de Windows 10 daha iyi bir işletim sistemidir.
Ben sistemi uefi kurdum direk update etsem bir sorun çıkar mı yoksa sıfırdan mı kurmam gerekli? Birde Win 8.1 de kullandığım keyi Win 10 da kullanabilir miyim?

Ben sistemi uefi kurdum direk update etsem bir sorun çıkar mı yoksa sıfırdan mı kurmam gerekli? Birde Win 8.1 de kullandığım keyi Win 10 da kullanabilir miyim?
Windows 8.1 sürümünün aynısını yüklersen bir sorun olmayacaktır key de dahil. Genelde yükseltme sonucunda driverlarda uyum sorunu çıkıyor, başka başka sorunlar oluyor. O yüzden Windows 10 indirip temiz kurulum yapman daha iyi olacaktır. Windows 10 İndirme Rehberi - Technopat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…