Windows 8.1 Yavaş Açılma ve Mavi Ekran

DeepWater

Kilopat
Bilgisayara bir şey oldu. Aslında çoktan beri uğraşıyorum yapamiyorum. Bilgisayarının markası lenovo. Bilgisayarı açtığımda çok yavaş açılıyor ayrıca açılınca şifremi giriyorum girdikten sonra fare dönüyor kum saati çıkıyor ya da mavi ekran geliyor ben de bu yüzden bilgisayarının hiç kapatmiyorum. Hazırda beklet yapıyorum ayrıca açıldıktan sonra kablosuz ağ simgesine başlıyorum açılmıyor sesi kısıkken açıyorum ses simgesi gelmiyor. Parlaklık isareti gelmiyor yani ses simgesi hiç gelmiyor parlaklık isareti gelmiyor. İnternete bağlanmak için bilgisayarı uyku moduna alıp oradan internete baglanabiliyorum başka şekilde baglanamiyorum sonra Windows 8.1 başlangıç yani sol alt köşedeki simge var ya o var ama tıklıyorum girmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Format atarsan düzelir
format'ı nasıl atıcağını bilmiyorsan bu linkten yapabilirsin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konunun üzerinden baya bir geçmiş ama yinede teşekkür ederim. O eskiden kullandığım Lenovo bilgisayarı kendi ayarlarından bir şekilde sıfırlamıştım. Düzeldiğinde çok sevinmiştim. Sonra babam bir gün sinirlendi ve o Lenovo bilgisayarı kırdı. Şu an yeni aldığımız bilgisayarla yazıyorum. Yeni PC eskisi gibi değil. Eski olan GTA 5'te en düşük ayarlarda bile çok fazla kasıyordu. Tabii eski PC'de 4GB RAM vardı. İşlemci yanlış hatırlamıyorsam. Intel Celeron N2820 idi. Laptop olduğu için grafik kartı Intel HD Graphics idi. Şimdiki PC:
İşlemci: AMD Athlon X4 845
Ekran kartı RX460
RAM: 8GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı