Windows 8.1 Yeniden Yükleme

P

pcislocked

Ziyaretçi
Merhaba. İmzamda belirttiğim dizüstü bilgisayara sahibim. Windows 8.1 32 bit kullanıyorum. 24 Aralık 2013'te Windows 8.1'i yükledim ve ortalama 1 sene oldu. Format atacağım fakat 64 bit mi kursam 32 bit mi kursam bu konuda kararsız kaldım. 32 bitte bazı sorunlar yaşadım fakat 64 bitin de 2 GB RAM ile tadı çıkmaz. Sizce hangi sürümü kurayım? Cevaplarınızı bekliyorum.

Düne kadar Vista kullanıyordum. Bugün Windows 8 64 bit yükledim. Sistemimde intel Pentium 4 661 , 3 gb ddr2 800 mhz ram , ati radeon x1050 kullanıyorum. Pcye bir can geldi. Televizyondan daha hızlı açıp kapanıyor.

Düne kadar Vista kullanıyordum. Bugün Windows 8 64 bit yükledim. Sistemimde intel Pentium 4 661 , 3 gb ddr2 800 mhz ram , ati radeon x1050 kullanıyorum. Pcye bir can geldi. Televizyondan daha hızlı açıp kapanıyor.
Pentium 4 :O 64 biti denemekten zarar gelmez o zaman... Ben 64 bit kuruyorum 1-2 saat sonra hele başka yorumlar da gelsin de hele..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…