Windows 8.1 Yeniden Yükleme

• Konuyu başlatan pcislocked
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 833
P

pcislocked

Ziyaretçi
Merhaba. İmzamda belirttiğim dizüstü bilgisayara sahibim. Windows 8.1 32 bit kullanıyorum. 24 Aralık 2013'te Windows 8.1'i yükledim ve ortalama 1 sene oldu. Format atacağım fakat 64 bit mi kursam 32 bit mi kursam bu konuda kararsız kaldım. 32 bitte bazı sorunlar yaşadım fakat 64 bitin de 2 GB RAM ile tadı çıkmaz. Sizce hangi sürümü kurayım? Cevaplarınızı bekliyorum.

Düne kadar Vista kullanıyordum. Bugün Windows 8 64 bit yükledim. Sistemimde intel Pentium 4 661 , 3 gb ddr2 800 mhz ram , ati radeon x1050 kullanıyorum. Pcye bir can geldi. Televizyondan daha hızlı açıp kapanıyor.

Düne kadar Vista kullanıyordum. Bugün Windows 8 64 bit yükledim. Sistemimde intel Pentium 4 661 , 3 gb ddr2 800 mhz ram , ati radeon x1050 kullanıyorum. Pcye bir can geldi. Televizyondan daha hızlı açıp kapanıyor.
Pentium 4 :O 64 biti denemekten zarar gelmez o zaman... Ben 64 bit kuruyorum 1-2 saat sonra hele başka yorumlar da gelsin de hele.. :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı