Windows 8.1 yüklerken geri dönme şansı var mıdır?

Ege Çakıltaş

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Laptobuma Windows 8.1 kurmak istiyorum. İSO dosyasını da forumdaki linkten indirdim. Ürün anahtarını kurulum esnasında girmemiz gerekiyormuş. Geçici ürün anahtarıyla burayı geçebiliyor muşuz ancak merak ettiğim konu ben eğer internetten ürün anahtarı bulamazsam işlemi iptal etme şansım var mı? Yani şu an kullandığım Windows 7'yi kullanabilir miyim geri?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef eğer Windows 8.1 geçerseniz geri dönemezsiniz fakat setup ekranında dönüş yapabilirsiniz. Daha kurulum başmadan önce.

Demek istediğim kurulum ekranında key girilen yerden geri dönüş olabilir mi? Dediğine göre oluyor.
Kurulum ekranında geçebiliyorsunuz, arada bir diyor ürün anahtarını girin diye hatırlatma yapıyor. İnternette kmspico gibi bir uygulama ile orjinal yapmanızı sağladığını hatırlıyorum. Ya da internetten key bulursanız onu girin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı