EchoTheWolf
Centipat
Daha fazla
Windows 8.1Sistem gereksinimlerine bakmış mıydın ?
Bilgisayarıma Windows 8.1 yüklemek istedim yüklerken bu hatayı verdi asıl düzeltebilirim? Cihaz modeli: Lenovo g550.
Yüklese yeterli Windows 7 yüklemek istedim zaten formattan önce o vardı ama olmadığı için bunu yüklemek istedim sistem gereksinimlerine baktım burada başka bir konu açıp sordum herkes açar dedi ama ağır olur kasar dedi ve home premium kurmalarını söylediler bu home premium değil yarın home premium kurucamSistem gereksinimlerine bakmış mıydın ?
Windows 8.1
- İşlemci. PAE, NX ve SSE2 desteğiyle 1 gigahertz (GHz)* veya daha hızlı
- RAM. 1 gigabayt (GB) (32 bit) veya 2 GB (64 bit)
- Sabit disk alanı.16 GB (32 bit) veya 20 GB (64 bit)
- Grafik kartı.WDDM sürücüsüne sahip Microsoft DirectX 9 grafik cihazı
Minimum 2 GB RAM zaten yüklenseydi bile kasardı.
bilgisayarda Windows yok yinede ulaşabilirmiyim kuruluma gireceğim zaman USB den başlattım logo geldi yüklendi sonra mavi ekran verip kapandıŞu görselle bir şey söylemek mümkün değil, ulaşabiliyorsanız minidump dosyalarına ulaşmaya çalışın, başka çareniz yok gibi.
Minidump Dosyalarını Paylaşın
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.