Windows 8 16GB SSD yükleme

cagaaty

Hectopat
Yer
Balıkesir, Turkey
Lenovo Y500 SLI model laptop aldım. İçinde 16GB SSD var, ona windows 8 yüklemeyi düşünüyorum ama yeterli mi boyutu sıkıntı çıkartır mı ? Sadece sistemi kurmayı planlıyorum onun haricinde her şeyi farklı bir sürücüye yüklerim.

Güncellemeler girdiğinde işin içine sığmaz diye düşünüyorum. Eğer güncelleştirmeleri başka sürücüye yüklerse sistem yüklemeyi düşünüyorum.

O notebook modelindeki ssd önbellekleme amaçlı değil midir? Ben mi yanlış biliyorum?

Ön bellek olduğunda sistem en çok kullanılan dosyaları, örnek olarak boot sırasında kullanılan dosyalar olabilir ya da bilgisayarınızı her açtığınızda çalıştırdığınız bir programın dosyaları olabilir SSD önbelleğine otomatik olarak yazıyor ve ihtiyaç olduğunda buradan kullanıyor.

İhtiyacınız da her bilgisayarı açtığınızda gerçekleştiğinden her daim hızlı bir makineye sahip oluyorsunuz. Ayrıca ön bellek SSD'ler harici olarak da satılıyor. Masaüstü PC'ye falan da kurabiliyorsunuz. Örnek olarak;

TeknoBiyotik: Sandisk ReadyCache 32GB 2.5" SATA-III Uyumlu Önbellek SSD - SSD - Depolama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…