Windows 8.1'de Ağ Nasıl Kurulur?

Dinar Düzbak

Megapat
Yer
Balıkesir, Turkey
Daha fazla  
Arkadaşlar işletim sistemim artık herkeste olduğu gibi windows 8.1. Ağ üzerinden arkadaşlarla dota oynamak için ağ kurmaya çalıştım beceremedim. İnternette bayağı araştırmama rağmen işe yarar bir şey bulamadım. Win 8.1'de ağ kurmasını bilen varsa yardımcı olabilir mi? Program falanda olur yeter ki işe yarar ve kullanışlı bir şey olsun. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konu ile ilgili bende baya bi araştırdım ama sonuç sıfır. Yapabilen bir arkadaş varmı acaba ? Masaüstü pc win 8.1 pro, laptop win 8.1 SL. İkisi arasında bir türlü ağ bağlantısı kuramadım. Baya bir uğraştım ...

Bilgisayar > Ağ'a girdiğin zaman üstte sarı bir bar çıkıyor mu ? Ağ ve Yazıvı paylaşımı açık mı? Ağ'a girdiğinde diğer bilgisayarları görebiliyor musun ?

Maalesef göremiyorum. Sadece PC'ler kendilerini görüyor. Nette baya bir göz attım bulamadım konu ile ilgili bir bilgi. Burda konuyu görünce bir sorayım dedim ve başıma ilk yazmamda kötü bir olay geldi. Diğer hesabıma bir hata uyarısı geldi kural ihlali diye giremiyorum...

Sadece PC'ler kendilerini görüyor derken ne demek istediğiniz anlamadım. Eğer şöyle bir görüntü varsa ağa dahilsiniz demektir:

network-browse.jpg

Kuralları okumanız gerek bu arada:

Technopat Sosyal Kuralları | Technopat Sosyal

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı