voc_xtblack Femtopat Katılım 15 Mayıs 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 11:10 #1 Fotoğraftaki uyarıyı veriyor.
Çözüm Leon Dayı Pazar 14:36 Görev Yöneticisini açın, İşlemler kısmına tıklayın, Windows Gezgini bulup sağ tık yapın ve Yeniden Başlat seçeneğine basın.
Görev Yöneticisini açın, İşlemler kısmına tıklayın, Windows Gezgini bulup sağ tık yapın ve Yeniden Başlat seçeneğine basın.
A AshleyBenimKarim Attopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 74 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 11:19 #2 voc_xtblack dedi: Fotoğraftaki uyarıyı veriyor. Eki Görüntüle 2597136 Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 desteği varken de hataliydi açılmıyordu sıkıntılı bir işletim sistemi. Artı 0 Eksi
voc_xtblack dedi: Fotoğraftaki uyarıyı veriyor. Eki Görüntüle 2597136 Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 desteği varken de hataliydi açılmıyordu sıkıntılı bir işletim sistemi.
KS KS voc_xtblack Femtopat Katılım 15 Mayıs 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 11:20 #3 Hiçbir yerde çözüm bulamadım. Artı 0 Eksi
A AshleyBenimKarim Attopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 74 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 11:22 #4 voc_xtblack dedi: Hiçbir yerde çözüm bulamadım. Genişletmek için tıkla... Windows 10'a geçin desteği bitti daha Update gelmez stabil bir sistem. Artı 0 Eksi
voc_xtblack dedi: Hiçbir yerde çözüm bulamadım. Genişletmek için tıkla... Windows 10'a geçin desteği bitti daha Update gelmez stabil bir sistem.
KS KS voc_xtblack Femtopat Katılım 15 Mayıs 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 11:25 #5 AshleyBenimKarim dedi: Windows 10'a geçin desteği bitti daha Update gelmez stabil bir sistem. Genişletmek için tıkla... Sistem kaldırsa gecerim gecemiyorum. Artı 0 Eksi
AshleyBenimKarim dedi: Windows 10'a geçin desteği bitti daha Update gelmez stabil bir sistem. Genişletmek için tıkla... Sistem kaldırsa gecerim gecemiyorum.
A AshleyBenimKarim Attopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 74 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 11:27 #6 voc_xtblack dedi: Sistem kaldırsa gecerim gecemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kaç GB RAM var işlemci ne. Artı 0 Eksi
voc_xtblack dedi: Sistem kaldırsa gecerim gecemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kaç GB RAM var işlemci ne.
KS KS voc_xtblack Femtopat Katılım 15 Mayıs 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 11:28 #7 AshleyBenimKarim dedi: Kaç GB RAM var işlemci ne. Genişletmek için tıkla... 1.nesil işlemci 4 GB RAM var Windows 10'u denedim iyi çalışıyordu fakat kaynak tüketimi fazla. voc_xtblack dedi: 1.nesil işlemci 4 GB RAM var Windows 10'u denedim iyi çalışıyordu fakat kaynak tüketimi fazla. Genişletmek için tıkla... Benim sorun hakkında bilgin var mı? Artı 0 Eksi
AshleyBenimKarim dedi: Kaç GB RAM var işlemci ne. Genişletmek için tıkla... 1.nesil işlemci 4 GB RAM var Windows 10'u denedim iyi çalışıyordu fakat kaynak tüketimi fazla. voc_xtblack dedi: 1.nesil işlemci 4 GB RAM var Windows 10'u denedim iyi çalışıyordu fakat kaynak tüketimi fazla. Genişletmek için tıkla... Benim sorun hakkında bilgin var mı?
A AshleyBenimKarim Attopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 74 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 11:30 #8 voc_xtblack dedi: 1.nesil işlemci 4 GB RAM var Windows 10'u denedim iyi çalışıyordu fakat kaynak tüketimi fazla. Benim sorun hakkında bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi bozuk sadece şu an Windows 10 tek seçeneği 4 GB sana 1-2 GB boş kalır gezmek için yeter. Artı 0 Eksi
voc_xtblack dedi: 1.nesil işlemci 4 GB RAM var Windows 10'u denedim iyi çalışıyordu fakat kaynak tüketimi fazla. Benim sorun hakkında bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi bozuk sadece şu an Windows 10 tek seçeneği 4 GB sana 1-2 GB boş kalır gezmek için yeter.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.509 Makaleler 9 Çözümler 68 Yer İstanbul, Türkiye Pazar 11:55 #9 Bu adımları uygulayın. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Artı 0 Eksi
Bu adımları uygulayın. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net
KS KS voc_xtblack Femtopat Katılım 15 Mayıs 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 13:24 #10 Leon Dayı dedi: Bu adımları uygulayın. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Leon Dayı dedi: Bu adımları uygulayın. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Yok olmadı. Artı 0 Eksi
Leon Dayı dedi: Bu adımları uygulayın. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Leon Dayı dedi: Bu adımları uygulayın. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Yok olmadı.