Windows 8.1'de Çalışan USB Boot Programı

japonbaba

Hectopat
Yer
İstanbul /Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Yatmak:)
İşletim sistemim Windows 8.1 Media Player ile birlikte, ama ben kullanmış olduğum programlar ve oyunlardan dolayı Windows 7 Professionel'e geçmek istiyorum (USB format ile). Ne kadar da arasam bir türlü Windows 8.1 ile çalışan program bulamadım. Bulduklarım da hata veriyor, yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 iso kalıbının içeriğini direkt usb diske çıkartabilirsin. Kullandığın ama işe yaramayan programları yazarsan onlardan farklı programlar önerebiliriz.

Wintoflash yazılımını kullanabilirsin.
Site adresi: WinToFlash - Install Windows from usb - Home page
Eğitim videosunu izlersen nasıl kullanılacağını öğrenirsin, kullanımı zaten çok basit.
Bu programla da boot olmuyorsa başka bir Windows 7 kalıbı ile yap veya farklı bir bilgisayarda usb diski hazırla.

Alternatif program: ISO CD DVD image creator, editor and ISZ DMG DAA UIF to ISO converter - UltraISO can extract/create/edit/convert CD and DVD image files directly, make bootable CDs and convert ISZ DMG DAA UIF to ISO.
Ultraiso nero gibi bir program, bu program da usb bootable disk oluşturabiliyor. Ücretli olmasaydı bu program tek başına her ihtiyacını karşılayacağı için önerirdim.

İlginiz için teşekkür ediyorum. Deneyeceğim, sağlıcakla kalın.

WintoFlash' bu hatayı veriyor:
Kod:
Dosya bulunamıyor sources\idwbinfo.txt
Total errors: 1

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı