www.sordum.org
Ben, Windows 8.1'e SSD ile test amaçlı geçtiğim zaman sürekli SSD kullanılıyordu. Easy service optimizer ile tüm gereksiz hizmetleri kapatıp deneyiniz.
![]()
Easy Service Optimizer v1.2
Easy service optimizer (Eso) is a portable freeware to optimize Windows services , By disabling unnecessary services, the performance can be improvedwww.sordum.org
Olmaz ise, HD Tune ile bad sector testi yapınız quick scan olmadan. CrystalDiskInfo ile disk sağlık sonucu paylaşınız.
![]()
CrystalDiskInfo
About CrystalDiskInfo A HDD/SSD utility software which supports a part of USB, Intel RAID and NVMe. Aoi Edition Standard Edition Shizuku Edition Kurei Kei Edition Download System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022/2025 Architecture...crystalmark.info
Virüs taraması yapınız.
![]()
Ödüllü güvenlik ürünlerini indirin | ESET
30 günlük ücretsiz deneme sürümüyle artık güvenli çevrimiçi ortamın keyfini çıkarabilirsiniz. Ücretsiz deneme sürümünü indirin ve cihazlarınızı çevrimiçi tehditlerden koruyun.www.eset.com
Hepsinin sonucunu bekliyor olacağım.
Dediğim gibi, gösterdiğim programı kullanın ve gereksiz hizmetlerin hepsini kapatın. Kendi gösterecektir zaten.
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
sfc /scannow
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.