Windows 8.1'de Driver sorunu yaşar mıyım?

C:\kerem

Megapat
Yer
Ev
Daha fazla  
Merhaba, Windows 10'dan 8.1'e geçeceğim lütfen Windows 10 en iyisi tarzı şeyler yazmayın. Benim sorum şu şekilde. Benim ekran kartım Radeon 530 (laptop) sitesine baktığımda Windows 10 ve 7 için Driver vardı, 7 için varsa 8.1 için de vardır bence. Birkaç otomatik Driver kurucu uygulamalarında da var gözüküyordu.(Onları kullanmıyorum)
Bir de Windows 8.1 Update çalışıyor değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Windows 10'dan 8.1'e geçeceğim lütfen Windows 10 en iyisi tarzı şeyler yazmayın. Benim sorum şu şekilde. Benim ekran kartım Radeon 530(laptop) sitesine baktığımda Windows 10 ve 7 için Driver vardı, 7 için varsa 8.1 için de vardır bence. Birkaç otomatik Driver kurucu uygulamalarında da var gözüküyordu.(Onları kullanmıyorum)
Bir de Windows 8.1 Update çalışıyor değil mi?

Windows 8.1 Update almıyor alıyorsa'da ürün güncelleştirmeleri hakkında alıyor diye biliyorum Windows 10 en iyisi diye bir şey demeyeceğim ama en iyisi olduğunu sen de biliyorsun çünkü güncel.
AMD Radeon 530 açısından bir sorun yaşayabilirsiniz çünkü Radeon 520'de Windows 7 desteğini çektiler sadece Windows 10'da var. 530'da da aynı durum.

https://www.amd.com/en/support/graphics/radeon-500-series/radeon-500-series/radeon-530.

HD Graphics 630 sürücüsünü buradan indirip Aygıt Yöneticisinden yüklemiştim. DriverPack kullanmayın. Sürücüyü indirip Windows ile kurun.

Son düzenleme:
HD Graphics 630 sürücüsünü buradan indirip cihaz yöneticisinden yüklemiştim. DriverPack kullanmayın. Sürücüyü indirip Windows ile kurun.
Bende de 620 var bu sitenin çalışıyor olmasına sevindim,ben o sitede DriverPack kurmamız gerekiyor sandım.Teşekkürler.
HD Graphics 630 sürücüsünü buradan indirip cihaz yöneticisinden yüklemiştim. DriverPack kullanmayın. Sürücüyü indirip Windows ile kurun.
Bir bakayım dedim,uzaktan sadece,nasıl kuruluyor diye,587 MB rar dosyası indiriyordu iptal ettim çünkü henüz Windows 10'dayım içinde .exe dosyası var değil mi? Kurulumu kolay?Sanırım sizde önceden 8.1 kullanıyordunuz,içim rahat artık teşekkürler.2 hafta içinde kurarım herhalde.

Bende de 620 var bu sitenin çalışıyor olmasına sevindim,ben o sitede DriverPack kurmamız gerekiyor sandım.Teşekkürler.

Bir bakayım dedim,uzaktan sadece,nasıl kuruluyor diye,587 MB rar dosyası indiriyordu iptal ettim çünkü henüz Windows 10'dayım içinde .exe dosyası var değil mi? Kurulumu kolay?
İçinde .EXE dosyası yok. Aygıt Yöneticisi sekmesinden dosyayı kendiniz seçiyorsunuz. Attığım videoda işletim sistemi ve donanım farklı ama yaptığı işlemler aynı. İşletim sistemi farklı olduğu için bazı adlar değişmiş olabilir ama onları anlamak kolay.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İçinde .EXE dosyası yok. Aygıt Yöneticisi sekmesinden dosyayı kendiniz seçiyorsunuz. Attığım videoda işletim sistemi ve donanım farklı ama yaptığı işlemler aynı. İşletim sistemi farklı olduğu için bazı adlar değişmiş olabilir ama onları anlamak kolay.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ha,evet sürücü güncelleştir kısmında bilgisayarımı tara yazan yerden bahsediyorsun,teşekkürler linke bakacağım.

Ha, evet sürücü güncelleştir kısmında bilgisayarımı tara yazan yerden bahsediyorsun, teşekkürler linke bakacağım.

Bu arada bu kerem benim telefon hesabım.

İçinde .EXE dosyası yok. Aygıt yöneticisi sekmesinden dosyayı kendiniz seçiyorsunuz. Attığım videoda işletim sistemi ve donanım farklı ama yaptığı işlemler aynı. İşletim sistemi farklı olduğu için bazı adlar değişmiş olabilir ama onları anlamak kolay.

Bu bilgi doğru mudur?

Dosya Ekleri

• technopatt.png
    technopatt.png
    89,3 KB · Görüntüleme: 96
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı